dm - natječaj "zajedno za bolje sutra" :: 2023.

DM pokreće natječaj “Zajedno za bolje sutra” na koga će se moći prijaviti projekti čiji je cilj poboljšanje zdravlja žena

Tvrtka DM će u ponedjeljak, 17. travnja 2023. godine, otvoriti natječaj “{ZAJEDNO} za bolje sutra”. A na njega će se moći prijaviti projekti čiji je cilj doprinijeti dobrobiti i zdravlju žena. Projekti se mogu prijaviti do četvrtka, 11. svibnja 2023. godine, a u obzir dolaze oni koji će se baviti unapređenjem i očuvanjem fizičkog i mentalnog zdravlja žena. No, prihvatit će se i oni koji će se baviti unapređenjem kvalitete života žena. Dodajmo da natječaj ima i kategoriju “Inovacije i proizvodi”, a tu će biti moguće prijaviti prijedloge za uvrštavanje proizvoda hrvatskih proizvođača u ponudu dm-a te inovacije čiji je cilj promicanje zdravlja žena.


“Jedno od najvažnijih područja u koje dm ulaže već dugi niz godina je unapređenje zdravlja naših sugrađana. Natječajem {ZAJEDNO} za bolje sutra želimo skrenuti pozornost na izazove s kojima se žene susreću u privatnom i profesionalnom životu. Također, želimo podržati projekte koji će imati dugoročno pozitivan učinak na njihovo zdravlje i dobrobit. Na ovaj način bi htjeli utjecati na kvalitetu života što većeg broja žena, među kojima je i više od 1.500 djelatnica dm-a te našim kupcima, koji su većinom žene, pokazati da nam je njihova dobrobit na prvom mjestu”, rekla je Gordana Picek, prokuristica i voditeljica resora Nabave i marketinga u dm-u.

DM ovaj natječaj organizira s ciljem poboljšanja zdravlja žena

Cilj ovog natječaja je odabrati i podržati realizaciju projekata koji će doprinijeti promicanju, razvoju i unapređenju zdravstveno-socijalnih aspekata zdravlja žena svih dobnih skupina. Nevladine udruge, ustanove, jedinice lokalne i područne samouprave, neprofitne pravne osobe i hrvatski proizvođači mogu prijaviti projekte usmjerene na poticanje zdravijeg načina života i prevenciju bolesti koje pogađaju žene, inicijative za unapređenje fizičkog i mentalnog zdravlja žena te s tim povezane inovacije, proizvode i edukacije.

Među pristiglim prijavama dm će odabrati i podržati one projekte koji se istaknu svojom kvalitetom i originalnošću. Ali i oni koji će dugoročno i u najvećoj mjeri doprinijeti zdravlju i dobrobiti žena u Hrvatskoj. Pravila i uvjeti natječaja {ZAJEDNO} za bolje sutra te kriteriji za odabir dostupni su na mrežnoj stranici jednizadrugezajedno.hr. Dodajmo da će na njoj tijekom trajanja natječaja biti objavljene sve pristigle važeće prijave. Također, tu ćete naći i detalje o projektima odabranima u sklopu natječaja.

Tagged