dm - natječaj "zajedno za petrinju, glinu i sisak" / 2021.

DM otvorio natječaj za udruge “ZAJEDNO za Petrinju, Glinu i Sisak”

DM je otvorio natječaj “{ZAJEDNO} za Petrinju, Glinu i Sisak” na koji se mogu prijaviti projekti, inicijative, kampanje i ideje čiji je cilj podržati obnovu i razvoj potresom pogođenih mjesta s područja Sisačko – moslavačke županije.

Nevladine udruge s područja Republike Hrvatske te ustanove, jedinice lokalne, područne i regionalne samouprave i hrvatski proizvođači s područja pogođenih potresom mogu prijaviti svoje projekte, kampanje, inicijative i ideje do 15. ožujka 2021. godine.

“U dm-u vjerujemo kako je za što brži oporavak potresom pogođenih područja ključna dugoročna i sustavna podrška koja će odgovoriti na potrebe ljudi koje je potres najviše pogodio. Zato smo za pomoć potresom pogođenih područja osigurali ukupno 7 milijuna kuna, a dio iznosa namijenili smo za provedbu natječaja {ZAJEDNO} za Petrinju, Glinu i Sisak. Povodom 25. obljetnice poslovanja dm-a u Hrvatskoj, ovim natječajem želimo pružiti priliku svim projektima, inicijativama, kampanjama i idejama koje za cilj imaju obnovu te gospodarski i društveni razvoj potresom pogođenih područja”, rekao je Mirko Mrakužić, direktor dm-a.

dm će osigurati podršku potrebnu za realizaciju odabranih prijedloga u kategorijama Društveno korisno djelovanje, Održivost i zaštita okoliša, Kultura, znanost i sport te Poticaj poduzetništvu.

Pravila i uvjeti natječaja {ZAJEDNO} za Petrinju, Glinu i Sisak te kriteriji za odabir dostupni su na mrežnim stranicama na adresi jednizadrugezajedno.hr, a sva pitanja o natječaju moguće je uputiti na e-mail adresu natjecaji@dm.hr.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - -