dizajneri sa srcem 2022 :: king cross jankomir zagreb

Dizajneri sa srcem 2022 – velika rasprodaja dizajnerskih proizvoda u King Crossu

Već četvrtu godinu zaredom dobrotvorni projekt “Dizajneri sa srcem” nastoji svojim štićenicima uljepšati ovo blagdansko vrijeme. Tako će se ova velika rasprodaja dizajnerskih proizvoda, u organizaciji udruge Ljubav na djelu, održati u subotu i nedjelju, 10. i 11. prosinca 2022. godine u zagrebačkom trgovačkom centru King Cross. A podsjetimo, Udruga Ljubav na djelu pomaže i daje potporu djeci oboljeloj od malignih i kroničnih bolesti koja se liječe u sklopu Klinike za dječje bolesti Zagreb u Klaićevoj ulici te njihovim roditeljima. Također, Udruga pruža i neophodnu psihosocijalnu pomoć za vrijeme i nakon liječenja obiteljima i oboljeloj djeci.


Organizatori su iznimno ponosni što su ove godine uspjeli okupiti najveći broj dizajnera do sada. A oni su prepoznali neizmjeran trud Udruge i odlučili podržati ovu hvalevrijednu akciju s plemenitim ciljem. Čak 135 dizajnera doniralo je svoje proizvode, a sav prikupljeni prihod od prodaje ide udruzi Ljubav na djelu za troškove stanova i režija stanova u gradu Zagrebu u kojima stanuju obitelji djece koja su na liječenju.

Tijekom projekta “Dizajneri sa srcem” posjetitelji će zasigurno moći pronaći nešto za sebe ili svoje najbliže

Ovaj projekt su podržali zaista mnogobrojni dizajneri i proizvođači. A to su Marija Kulušić, Igor Galaš, Andrea Zvono, Cataleya by Martina Ješe, Lokomotiva by Lana Puljić, Donassy, Ana Kujundžić Design, Ledenko cipele, Katarina Mamić Design, Immortella kozmetika te mnogi drugi. A kao specijalni izlagač na donacijskoj modnoj rasprodaji predstavljen je Centar za odgoj i obrazovanje Zagreb, srednja škola za djecu s poteškoćama u razvoju smještena u Zagorskoj ulici.

Organizatori su se potrudili svojim posjetiteljima pružiti šaroliki izbor proizvoda po pristupačnim cijenama. Tako će se na rasprodaji moći pronaći odjeća i obuća za odrasle i djecu, ali i torbice te modni dodaci. Tu je i nakit, ručno rađena kozmetika i sapuni te razni dekorativni predmeti poput ukrasa za dom, šalica i svijeća.

Blagdansko i adventsko razdoblje sve nas podsjeća na zajedništvo, sreću i ljubav. Zato ih pokažimo na djelu! Dođite u King Cross u zagrebački Jankomir i spoznajte ljepotu i radost darivanja te podržite dobrotvornu akciju Dizajneri sa srcem. Tako ćete učiniti malo djelo ljubavi koje ovim mališanima i njihovim obiteljima znači puno. Više o ovoj akciji doznajte na mrežnim stranicama Udruge Ljubav na djelu na adresi ljubavnadjelu.hr.

Tagged