cibona-krka - aba liga - 2021

Cibona i Krka igraju za žrtve potresa – pomozite kupnjom virtualne ulaznice

Košarkaški klubovi Cibona i Krka se zajedno s ABA ligom, Arena Sport TV-om i sustavom Ulaznice.hr pridružuju valu solidarnosti i dobrote koji je protekli mjesec zahvatio cijelu Hrvatsku te ovoj utakmici, osim onog natjecateljskog, pridodaje i humanitarni značaj.

Preko sustava Ulaznice.hr je počela prodaja virtualnih ulaznica za utakmicu, a nakon obavljene kupnje se dobije link preko kojeg će se moći gledati susret.


Sav prihod od prodanih ulaznica KK Cibona će preusmjeriti na račun Državnog proračuna Republike Hrvatske te će biti namijenjen za sanaciju šteta u Sisačko – moslavačkoj županiji te drugim područjima pogođenim razornim potresima.

Podsjetimo, 17. kolo abaligaške utakmice Cibona – Krka igra se u KC Dražen Petrović u nedjelju, 31. siječnja 2021. godine s početkom u 19 sati. Ukoliko ne kupite virtualnu ulaznicu, utakmicu možete gledati na Areni Sport 1.

Dodajmo da su Krka i Cibona na 9. i 10. mjestu ABA lige, s tim da Krka ima 19 bodova – bod više od Cibone. A više informacija o Krki doznajte na Wikipediji.

ABA liga – poredak

Tagged