sos dječje selo lekenik - humanitarna donacija tvrtke bosch hrvatska za božić 2022.

Bosch Hrvatska je pripremila novu humanitarnu donaciju za SOS Dječje selo Lekenik

Tvrtka Bosch Hrvatska pripremila je novu humanitarnu donaciju za SOS Dječje selo Lekenik. A ova donacija je samo nastavak dugogodišnje suradnje i prijateljskog odnosa između tvrtke i predanih djelatnika Dječjeg sela. Dio priče SOS Dječjeg sela Lekenik, koje već 30 godina pruža prijeko potreban dom i obitelj brojnim mališanima bez odgovarajuće roditeljske skrbi, je i tvrtka Bosch Hrvatska. Naime, ona godinama pomaže u njihovom infrastrukturnom razvoju Dječjeg sela, a u sklopu svog programa društvene odgovornosti.


Tako će svojim dragim prijateljima tvrtka Bosch Hrvatska u sklopu nove donacije osigurati sredstva za nabavku kućanskih uređaja u vrijednosti od 30 tisuća kuna. A to će napraviti u ciju kako bi im olakšala njihovu svakodnevicu. Uz to, “usvojenoj” obitelji iz SOS kuće Ruža u Lekeniku, Bosch Hrvatska pokrit će režijske troškove za cijelu godinu u iznosu od 40 tisuća kuna.

Bosch osim brojnih donacija redovito provodi i razne društvene aktivnosti

“Društveno odgovorno poslovanje jedna je od temeljnih odrednica naše tvrtke. Zato smo već osam godina vjerni prijatelj i donator SOS Dječjeg sela Lekenik. Kroz ovu, ali i brojne druge suradnje i aktivnosti želimo ukazati na važnost uključenja velikih tvrtki u život lokalne zajednice i pomoć potrebitima”, rekla je Mirsada Kudrić, generalna direktorica tvrtke Robert Bosch u Hrvatskoj.

Osim brojnih donacija, zaposlenici Bosch Hrvatska redovito provode i razne društvene aktivnosti. Organiziraju se edukacije i posjete za djecu iz SOS Dječjeg sela, ali i radionice na kojima djeca uče izrađivati igračke. Također, osim SOS Dječjeg sela Lekenik, tvrtka Bosch Hrvatska uključila se do sada u niz drugih akcija. A jedna od posljednjih je i pomoć stradalima u velikom potresu koji je pogodio Banovinu. Ako i vi želite biti dio ove lijepe priče i pomoći SOS Dječjem selu, to možete napraviti putem mrežne stranice na adresi sos-dsh.hr.

VIDEO: SOS Dječje selo Lekenik – Bosch donacija za Božić 2022.

Tagged