zoran predin - počasni krug - off ciklus - 2020

Zoran Predin kakvog još niste čuli samo u Off ciklusu Zagrebačke filharmonije

Veliki slovenski kantautor, miljenik zagrebačke publike – Zoran Predin s glazbenicima Zagrebačke filharmonije izvodi “počasni krug” i najavljuje koncert koji se ne smije propustiti. Njega ne treba posebno predstavljati. Pa ipak, za koncert koji će u Off ciklusu Zagrebačke filharmonije održati u petak, 6. ožujka 2020. godine u KD Vatroslav Lisinski – Zoran Predin priprema nešto što sasvim novo – što još nismo čuli! Počasne krugove trče samo najbolji, a za nastup u Off ciklusu Zoran Predin priprema sasvim posebni koncert na kojemu će zajedno s glazbenicima Zagrebačke filharmonije i maestrom Krešimirom Batinićem istrčati “počasni krug” kroz svoju sjajnu pjesmaricu.


Stoga, čak i ako ste Zoranov najveći fan – a takvih u Zagrebu i Hrvatskoj sigurno ne nedostaje, koncert Počasni krug u Off ciklusu uvjerit će vas kako ste možda čuli puno, ali da još uvijek niste čuli – sve.

Miljenik zagrebačke publike s nestrpljenjem očekuje ovaj sasvim posebni koncert te poručuje kako se nada da će zajedno sa Zagrebačkim filharmoničarima prirediti nezaboravni glazbeni doživljaj, vrijedan svojega naslova. Koncert je prigoda i za susret s nekim manje poznatim poglavljima njegova stvaralaštva, poput onih za kazalište i za film, ali set listu svakako neće zaobići niti dobro poznati hitovi poput Čekaj me, Praslovan i Ne mi dihat za ovratnik, bez kojih ne može proći ni jedan pa ni ovaj Zoranov nastup.

Sam Predin ovaj koncert najavljuje kao novu, sasvim posebnu postaju svoje izuzetne, dugovječne karijere. U nekome smislu i kao jedan od njezinih vrhunaca. Suradnju sa Zagrebačkom filharmonijom stoga je prihvatio kao veliku odgovornost, ali i kao novi umjetnički izazov. Odgovornost u kreiranju programa, u odnosu na visoke umjetničke kriterije Zagrebačke filharmonije. A izazov u želji da svoje pjesme predstavi u novom filharmonijskom ruhu u kojemu ih još nismo doživjeli.

I stoga, isključite probleme i uključite dobru glazbu, koje u petak, 6. ožujka sa Zoranom Predinom i Zagrebačkom filharmonijom zasigurno neće nedostajati!


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged