zoran kesić - "priče i pesme" | kazalište slavonski brod | 07.09.2023.

Zoran Kesić sa predstavom “Priče i pesme” nastupa u Kazalištu Slavonski Brod u četvrtak, 7. rujna 2023. godine

Ultrapopularna i doista nevjerojatna priredba “Priče i pesme” koju izvodi Zoran Kesić rasprodala je veliki broj dvorana u cijeloj regiji, a sada stiže i u Slavoniju! A ovaj novinar i voditelj kultnog srpskog talk showa “24 minuta”, svojim britkim jezikom, argumentirano i satirično kritizira tamošnju kako političku, tako i drugu javnu i društvenu scenu. Njegovi skečevi i popularnost često su dolazili i do hrvatske publike… A uskoro će tako biti prilika da predstavu “Priče i pesme” publika ponovno vidi u Hrvatskoj, odnosno Slavoniji.


Zoran Kesić nastupa u Kazališno-koncertnoj dvorani Ivana Brlić Mažuranić u Slavonskom Brodu u četvrtak, 7. rujna 2023. godine. Njegova nevjerojatna priredba se zove Priče i pesme, no zašto se baš tako zove? Zato što Zoran Kesić tijekom izvedbe priča i pjeva. A zašto je to priredba? Zato što je malo stand up, malo predstava, malo konferencija za medije, malo koncert, malo osnivačka skupština… Dakle, to je priredba.

A zašto je predstava Priče i pesme nevjerojatna? Zato što nijedna priredba nije ista. Naime, svaka je obojana mjestom izvođenja, aktualnim trenutkom i trenutnim raspoloženjem izvođača i svaka je jedinstveni događaj koji će se, u tom obliku, dogoditi samo tada i nikada više. U biti, ona ne sliči ni na što. Politika, seks, umirovljenici, Bog, menstruacija, djeca, korupcija, kondomi, nogomet, meditacija, mačke, celebrity status, lake droge… To su neke od tema o kojima Zoran Kesić priča i pjeva. Neće biti loše u četvrtak, 7. rujna 2023. godine u Kazališno-koncertnoj dvorani Ivana Brlić Mažuranić u Slavonskom Brodu. Štoviše, možda ovoga puta čak bude i dobro! A više informacija o Zoranu Kesiću možete doznati na Wikipediji.

VIDEO: Zoran Kesić | Za Beograd – SPS bend, muzika iz priredbe “Priče i pesme”

Tagged