zgodionica - park ribnjak, zagreb - 2018.

ZGodionica 2019 – kreativno edukativni sportski festival za djecu u parku Ribnjak

Još malo opuštene, bezbrižne, ali i edukativne zabave prije povratka u vrtiće i školske klupe – dolazi nam ZGodionica! Šarenilo i dječji osmjesi se ovog petka, 23. kolovoza 2019. godine vraćaju u zelenilo zagrebačkog parka Ribnjak. ZGodionica se vratila na isto mjesto i nudi edukaciju i upoznavanje s novim kreativnim područjima. Također, nudi uživanje u brojnim sportskim aktivnosti, ali i ono najvažnije – boravak u prirodi.

Samo da spomemo, i ove godine jedna od glavnih atrakcija bit će zipline! ZGodionicu na Ribnjaku možete posjetiti svaki dan od 23. kolovoza do 8. rujna 2019. godine od 10 do 21 sat. Dodajmo da je u petak, 23. kolovoza, predviđeno svečano otvorenje u 12 sati!

Na sportskoj livadi parka Ribnjak djeca će moći zaigrati graničara, povlačiti uže, ragbi, rukomet, stolni tenis, squash, nogomet, streljaštvo, mačevanje pa čak probati i veslati kanuu – u zraku, ali i upoznati i neke od naših brojnih olimpijaca, kao što su braća Sinković.

Na svakom koraku djeca će moći razvijati svoju kreativnost i maštu. Na raspolaganju će im biti magične radionice koje će ih uz Ministarstvo magije voditi u magični svijet čarobnjaka. Svi koji posjete ZGodionicu mogu učiti kako plesati na svili, saditi i uzgajati biljke, izrađivati grafite, pohađati DJ radionice, gledati dječje predstave i crtiće, plesati u dječjem discu svaku večer, vježbati yogu, ali i naučiti nešto novo na satovima engleskog jezika i znanstvenim radionicama.

zgodionica 2019 - park ribnjak, zagreb

ZGodionica organizira pseći lounge u kojem će se nalaziti foto point za pse, zdjelice za vodu te igračke za četveronožne posjetitelje

U svijet mašte djecu vodi baka Fulvia, koja nakon cijelog dana u sjeni svog velikog drveta čita priče za laku noć. Velika novost su novi scenografski detalji, kao što su gigantske gljive te kuća diva koji spava! Ulaz na ZGodionicu kao i na sve radionice za djecu su besplatne. Naplaćuju se dodatne aktivnosti, a to su zipline, oslikavanje lica i adrenalinski park. U sklopu parka nalazi se bungee jumping, ninja poligon i trampolin.

Roditelji, djedovi i bake i svi ostali koji stižu s mališanima mogu odmoriti uz bogatu ugostiteljsku ponudu diljem parka, u kojoj se nude zdravi sokovi i smoothiji, zdravi sendviči, mini hamburgeri, voće, palačinke, kokice i naravno najbolje fritule u gradu. Više o ZGodionici 2019 doznajte na njihovoj Facebook stranici.

Tagged