krešimir mišak / 2019.

Ženska priča o duhovnosti i psihologiji razgovara s Krešimirom Mišakom

Za sve željne zanimljivih priča poznatih lica sprema se još jedan live talk-show “Ženska priča” u klubu Sax, a ovaj put na temu “Duhovnost i psihologija”. Komičarka i spisateljica Marijana Perinić ugostit će prave znalce na tu temu. To su Maja Vučić, Nikola Žuvela, Daniella Kordić i Krešimira Mišaka.

Sav prihod od ulaznica donirat će se Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska. Za sve posjetitelje obavezna je rezervacija mjesta na mail zenskaprica.sax@gmail.com. I ovog će se mjeseca tražiti mjesto više na Ženskoj priči. Za tu atraktivnost pobrinula su se poznata lica koja će pričati o spoju, ali i razlikama duhovnosti i psihologije.


Također, razgovarat će se i o sve prisutnijem trendu rada na sebi, a bit će i odgovaranja na mnogobrojna pitanja iz publike. Pozivamo sve posjetitelje da uživaju s nama u trećem ovosezonskom izdanju Ženske priče! Podjetimo, njezina sedma sezona trajat će do lipnja 2020. godine u klubu Sax!

Novo izdanje talk showa Ženska priča održat će se u Klubu hrvatskih glazbenika SAX! (Palmotićeva 22/2, Zagreb), u utorak, 19. studenog 2019. godine u 20 sati. Pripremite se na dvosatni program stand up komičarke i spisateljice Marijane Perinić. Više o Marijani doznajte na njezinoj Facebook stranici.

Tagged