zembo latifa I 2022.

Zembo Latifa u sklopu programa “Mali petak” nastupa u Vintage Industrialu

Vrućinu zagrebačkog asfalta dodatno će zagrijati Zembo Latifa svojim koncertnim nastupom! Koncert će se održati u četvrtak, 26. svibnja 2022. godine u Vintage Industrialu. Dodajmo da će Zembo nastupiti u sklopu programa “Mali petak”, a sve u želji da nam “provod vrijedan pamćenja približi vikend”!


Zembo Latifa, također poznat kao član Dregermajster Crew i Kaleido kolektiva, na svakom koraku izaziva zanimanje. A da je publika prepoznala njegov jedinstven izričaj i vješto poigravanje žanrovima potvrđuju brojke na streaming servisima te prisutnost u radijskom eteru. Njegov debitantski album Venera broji uspješnice poput Loše stvari, Zvijezde, Hollywood i Nemoj pitat me za nju. A neponovljiva kemija koju ostvaruje s bendom prilikom nastupa uživo uzdigli su ga u jedno od vodećih imena domaće trap scene.

Cijena ulaznice za koncert Zembe u Vintage Industialu možete u pretprodaji kupiti po cijeni od 50 kuna. Dodajmo da će na dan koncerta, ukoliko koja preostane, za nju biti potrebno izdvojiti 70 kuna. Ulaznice je moguće kupiti u Dirty Old Shopu u Tratinskoj 18 i na prodajnim mjestima Entria. Više o ovom vodećem hrvatskom traperu doznajte na njegovom Instagram profilu.

Video: Zembo Latifa – Nemoj Pitat Me Za Nju

Tagged