zembo latifa I 2022.

Zembo Latifa u sklopu Gastro Weeka u Z Centru održava besplatan koncert

Na vanjskom trgu Z centra održava se prvi kvartovski “Gastro Week”, a na njemu će besplatan koncert održati Zembo Latifa! Mnogi s nestrpljenjem očekuju i službeno najavljen live koncert ove glazbene senzacije. A on će se održati u subotu, 18. lipnja 2022. godine s početkom u 19:30 sati. Prije i nakon koncerta za glazbu na vanjskom trgu bit će zadužen DJ Brc.


Ovaj koncert održava se u sklopu manifestacija Gastro Week kojeg organizira prvi hrvatski shopping centar nove generacije – Z centar. A ovaj festival je odličnom ponudom hrane i bogatim programom već izazvao veliki interes javnosti. I to naročito one iz zapadnog dijela grada Zagreba. Gastro-delicije u atraktivnim kućicama i organizirana zabava na otvorenom jamac su dobrog provoda i posebnog gastro doživljaja.

Brojnim poznavateljima domaće rap i trap scene ime Zembo Latifa nimalo nije strano. Nakon dugogodišnjeg djelovanja u rap skupini Dregermajster Crew i DJ-anja u sklopu kolektiva BLAW:BLAW, ovaj Zagrepčanin i digitalni dizajner po struci, profilirao se kao solo izvođač s hit singlovima, ali i prvim albumom kojeg je objavio uslijed pandemije koronavirusa. Više o ovom glazbeniku doznajte na njegovom Instagram profilu.

Video: Zembo Latifa – Loše stvari

Tagged