željko pervan

Željko Pervan ponovo u Lisinskom, a ovaj put najavljuje “Izlazak iz ormara”

Najsmješniji Hrvat u povijesti Željko Pervan ponovno se vraća na pozornicu Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog s novom hit predstavom “Izlazak iz ormara”! Željko Pervan svoju publiku nikada ne ostavlja bez salvi smijeha i ovacija za njegove neponovljive skečeve, a kao i dosada, za Lisinski uvijek sprema dva puna sata svojeg najboljeg i najurnebesnijeg izdanja!


“Izlazim iz ormara. Iz kuće. Iz grada. Ne tajim ništa. Sve što nekada nije bio red reći, došlo je na red. Samo se smijte, meni je svejedno!”, najavljuje Željko Pervan svoj novi show, u kojem ponovno možete očekivati – neočekivano!

O “Izlasku iz ormara” Željka Pervana

Početkom godine Željko Pervan zagrebačku je publiku oduševio izvedbama showa Predzadnji put i Zadnji put, a uslijedila je i Reinkarnacija s ukupno tri dupkom rasprodane dvorane.

Pervan već tri desetljeća slovi za vodećeg i najkarizmatičnijeg hrvatskog komičara koji je već odavno prekoračio granice Lijepe naše pa tako vrlo često gostuje u regiji i inozemstvu. Još od nastanka Zločeste djece preko legendarne Večernje škole pa sve do Pervanova dnevnika, Pervanovi projekti, stand up showovi i predstave uredno ruše rekorde popularnosti i rasprodaju se gdje god da se ovaj sjajan glumac, scenarist i kroničar političke i društvene zbilje pojavi.

Izlazak iz ormara održat će se u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u nedjelju, 1. veljače 2020. godine.

Ulaznice za ovu vrhunsku zabavu možete kupiti (u više cjenovnih kategorija – 70, 90, 120 i 140 kuna) na blagajni dvorane Lisinski.

Izlazak iz ormara - Željko Pervan - KD Lisinski

PROČITAJTE VIŠE:

Tagged