zdravko čolić :: 2022.

Zdravko Čolić se nakon četiri godine vraća u Arenu Zagreb i na pozornicu dovodi čak 50 glazbenika!

Zdravko Čolić, velika regionalna pjevačka zvijezda, u ponedjeljak, 26. prosinca 2022. godine vraća se pred zagrebačku publiku! Zdravko dolazi na isto ono mjesto gdje su se prije četiri godine, nakon spektakularnog trosatnog koncerta, i rastali – u Arenu Zagreb. A ovoga puta sa sobom dovodi čak 50 vrhunskih glazbenika – sjajnih instrumentalnih solista novosadskog Big benda i orkestra opere SNP Novi Sad.

Bit će to prilika da Zagrepčani, nakon banjalučke premijere koncertnog programa sa simfonijskim orkestrom, uživaju u posebno odabranom repertoaru. Ali i u još posebnijim aranžmanima koje potpisuje dirigent Fedor Vrtačnik.

Uz neke od najljepših i najvećih ljubavnih pjesama otpjevanih na ovim prostorima, poput Ti si mi u krvi, Produži dalje, Gori vatra, Ljubav je samo riječ, Noć mi te duguje te Svadbarskim sokakom, u jednoj posve novoj emociji koju će začiniti simfonijski orkestar, Zagrepčani i njihovi gosti polako će ispratiti ovu godinu, na nesumnjivo – najtraženijem novogodišnjem koncertu.

Karijera ovog velikog pjevača traje već pet desetljeća

Tijekom bogate i zavidne karijere koja traje već pet desetljeća, Zdravko Čolić je nastupio u svim najvećim koncertnim i sportskim dvoranama, kao i na stadionima na Balkanu. No zanimljivo, tek se odnedavno odlučio okušati u koncertnom programu koji se oslanja na simfonijski orkestar. S obzirom na formu koncerta, Arena Zagreb će, specijalno za ovu prigodu, biti ispunjena isključivo sjedećim mjestima. Zbog toga će sam kapacitet dvorane biti ponešto smanjen, što je i svojevrsni podsjetnik za sve generacije koje obožavaju ovog glazbenog velikana, da svoje ulaznice osiguraju na vrijeme. A njih možete kupiti u sustavu Eventim.

Posjetitelje očekuje koncert po svemu drugačiji od do sada viđenoga. No ipak, jedno ostaje isto, a to je Čolićev upečatljivi vokal, zarazna energija te posebna povezanost s publikom. I ovoga puta će zasigurno godinama ostati u sjećanjima prisutnih… Podsjećamo, koncert će se održati u Areni Zagreb u ponedjeljak, 26. prosinca 2022. godine. Više o Zdravku Čoliću doznajte na Wikipediji.

VIDEO: Zdravko Čolić – Sto dukata

Tagged