plesna predstava "zapleši" / kazalište vidra, zagreb

Zapleši – plesna predstava koja okuplja najbolje hrvatske sportske plesače

ZAPLEŠI je plesna predstava koja okuplja najbolje plesače Hrvatskog sportskog plesnog saveza, a koji će zajedno s ovogodišnjim pobjednicima Plesa sa zvijezdama Slavkom Sobinom i Gabrijelom Pilić predstaviti sportski ples zabavnom pričom dinamične koreografije i prekrasnim kostimima.

Plesna predstava “Zapleši” premijerno će se prikazati u kazalištu – sceni Vidra 16. rujna 2019. godine. Na malim ekranima smo imali priliku vidjeti što se dogodi kad se upari Slavko Sobin i najtrofejnija plesačica u Hrvatskoj, a sada ćemo vidjeti kako će se zajedno snaći na kazališnim daskama!

U predstavi Zapleši će im se pridružiti reprezentativci Hrvatskog sportskog plesnog saveza Vedran Sraga i Paula Hude, Jurica Kavran i Tihana Vusić, Artur Posedkin i Patricia Herceg, Patrik Seretin i Ema Pilić i Franco Marinović i Hana Grahovac.

S njima će zaplesati i profesionalni plesni par Filip Debelec i Marijeta Rimay, a lica koja ćete prepoznati s malih ekrana su i MATEO CVENIĆ I ELA VUKOVIĆ te Mario Ožbolt i Paula Jeričević uz goste iznenađenja. Koreografiju i režiju za HSPS potpisuje Petra Jeričević, a više doznajte na mrežnim stranicama na adresi hsps.hr.

ZAPLEŠI - plesna predstava koja okuplja najbolje plesače HSPS-a

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

1 thought on “Zapleši – plesna predstava koja okuplja najbolje hrvatske sportske plesače

Comments are closed.