plesna predstava "zapleši" / kazalište vidra, zagreb

Zapleši – plesna predstava koja okuplja najbolje hrvatske sportske plesače

ZAPLEŠI je plesna predstava koja okuplja najbolje plesače HSPS-a (Hrvatski sportski plesni savez), a koji će zajedno s ovogodišnjim pobjednicima Plesa sa zvijezdama Slavkom Sobinom i Gabrijelom Pilić predstaviti sportski ples zabavnom pričom dinamične koreografije i prekrasnim kostimima. Plesni projekt Zapleši premijerno će se prikazati u kazalištu – sceni Vidra 16. rujna 2019. godine. Na malim ekranima smo imali priliku vidjeti što se dogodi kad se upari Slavko Sobin i najtrofejnija plesačica u Hrvatskoj, a sada ćemo vidjeti kako će se zajedno snaći na kazališnim daskama!

Tamo će im se pridružiti reprezentativci Hrvatskog sportskog plesnog saveza: VEDRAN SRAGA i PAULA HUDE, JURICA KAVRAN i TIHANA VUSIĆ, ARTUR POSEDKIN i PATRICIA HERCEG, PATRIK SERETIN i EMA PILIĆ i FRANCO MARINOVIĆ i HANA GRAHOVAC.

S njima će zaplesati i profesionalni plesni par FILIP DEBELEC I MARIJETA RIMAY, a lica koja ćete prepoznati s malih ekrana su i MATEO CVENIĆ I ELA VUKOVIĆ te MARIO OŽBOLT i PAULA JERIČEVIĆ uz goste iznenađenja.

Koreografiju i režiju za HSPS potpisuje Petra Jeričević.

ZAPLEŠI - plesna predstava koja okuplja najbolje plesače HSPS-a

PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - -

1 thought on “Zapleši – plesna predstava koja okuplja najbolje hrvatske sportske plesače

Comments are closed.