(ne)normalni balašević tribute band 2016

Zaljubite se, zapjevajte uz najljepše Balaševićeve pjesme i proslavite Valentinovo

Sredina veljače je u znaku ljubavi, ekipa Metropolis cluba odlučila je svoje posjetitelje 13. veljače 2020. godine rasplesati sa najljepšim Đoletovim stihovima u odličnoj izvedbi (Ne)Normalni Balašević banda, koji ovim povodom slavi i 15 godina od svog prvog kultnog koncerta u Zagrebu i 20 godina karijere.

Band koji je obišao cijelu regiju i prenio pravu Balaševićevu energiju ovoga puta priprema pravu romantičnu večer. Zaljubite se, zapjevajte uz najljepše Balaševićeve pjesme i proslavite Valentinovo u pravom romantičnom okruženju i izvedbi pravih majstora Đoletovog opusa.

U Novom Sadu postoji grupa muzičara i vjernih fanova Đorđa Balaševića koji već godinama izvode njegov repertoar uz nevjerojatnu podršku publike. (Ne)normalni Balašević tribute band dobro je poznat već hrvatskoj publici i zahvaljujući svojoj odličnoj izvedbi Balaševićevih hitova koncerti su im uvijek dobro posjećeni. Ovo je i dobra prilika da zapjevao i zaplešemo uz Balaševićeve stihove u bogatoj interpretaciji ovog više instrumentalnog banda.

Bend Ne(Normalni) Balašević koji su zagrebačkoj publici poznati kao Balašević tribute band čine Anja Popović (violina), Milan Jancurić (sax & klarinet), Miloš Jovanović (klavijature), Lazar Arsović (gitara), Attila Benke (bubanj), Branislav Pavlović (bas) i Nenad Jelenković (vokal & akustična gitara). Svojom bogatim muzičkim izvedbama na poseban način približavaju publici opus jednog od najpopularnijih glazbenika na ovim prostorima i uvijek naprave dobar štimung.

Obzirom na popularnost Đoletovih pjesama, nema sumnje da će ovo biti posebna večer u Metropolis clubu pa tko nije stigao u prosincu u Arenu na veliki koncert, ovo će biti dobra prilika da uživa u prekrasnim Balaševićevim pjesmama.

Ulaznice za ovaj koncert nabavite u klubu Metropolis (na šanku, svakim danom od 9 do 2 sata) po cijeni 30 kuna u pretprodaji te 40 na dan koncerta.

Ključne riječi (tagovi): - - - -

1 thought on “Zaljubite se, zapjevajte uz najljepše Balaševićeve pjesme i proslavite Valentinovo

Comments are closed.