CroAGRO 2019 - Međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije

Zagrebački velesajam – 1. CroAGRO i 10. Sajam hrane i zdravog življenja

Zagrebački velesajam će u prosincu 2019. godine ugostiti prvo izdanje međunarodnog sajma poljoprivrede, opreme za poljoprivredu i mehanizaciju CroAGRO. Uz njega održat će se i deseto izdanje Sajmova hrane i zdravog življenja koji kvalitetu tradicije podiže na novu razinu. Na CroAGRO sajmu posjetitelje očekuje bogati prateći program, a on je koji podijeljen kroz tematske dane. To su Dan stočarstva, Dan biljne proizvodnje i Dan mehanizacije, na kojima će biti izabrani najbolji stručnjaci na tim područjima.

Oba sajma održat će se u periodu od 5. do 8. prosinca 2019. godine, a u okviru sajma će se održati i Gastro Show, SirCRO FEST te Međunarodno ocjenjivanje rakija i likera. Na Gastro Showu gostovat će kuhar Vedran Bošković, predstavnica Udruge žena Dinjevac i Najuzornija hrvatska žena 2019. Svetlana Bastalić te chef Ivan Pažanin.


Kroz četiri dana više od 180 izlagača iz čak 26 zemalja će poljoprivrednicima, ali i onima koji to tek namjeravaju postati, ponuditi sve što im je potrebno za uspjeh u poljoprivrednoj proizvodnji. CroAGRO obilježava povratak poljoprivrednih sajmova u Zagreb s ciljem da postane najznačajniji poljoprivredni događaj u Hrvatskoj. Središnje nacionalno događanje na temu hrane, zdravog življenja i povratka prirodnoj ravnoteži komplementarnim pristupima održava se već desetu godinu zaredom.

Zagrebački velesajam je uz prepoznatljive segmente Sajmova hrane i zdravog življenja kao što su Organica & Kronoplja, APltera i Mystic koji svake godine bilježe veći interes i povećani broj posjetitelja, izlagača i stručnjaka, od prošle godine uvedeo je i segment hrane. On je svrstan u sam vrh ponude ovakvih tematskih događanja. Ove godine, uz 280 izlagača, posjetitelji će moći uživati u raznim predavanjima, radionicama, kongresima, seminarima, degustacijama i drugim događanjima. Više informacija doznajte na mrežnim stranicama Zagrebačkog velesajma na adresi zv.hr.

Tagged