William DuVall / Alice in Chains / 2019

Zagrebački koncert leadera grupe Alice In Chains, Williama DuValla, dobio je novi datum

Zagrebački koncert leadera grupe Alice In Chains, Williama DuValla, dobio je novi datum – ovaj priznati američki glazbenik u Tvornicu kulture stiže 20. ožujka 2021. godine! William DuVall u Zagreb stiže na svjetskoj turneji na kojoj promovira svoj prvi solo album “One Alone” objavljen prošle godine. Kritike albuma govore o fantastičnom materijalu ističući kako je DuVall u nove pjesme unio svoje čisto srce i dušu pokazujući se kao puno više od frontmana grunge velikana.


Na poziciji ko-vokala i ritam gitariste Alice In Chains DuVall se nalazi od 2006. godine, podjelivši ulogu pjevača s drugim gitaristom Jerryjem Cantrellom. S Alice In Chains objavio je tri albuma, a aktivan je i u još dva benda – Comes With The Fall i Giraffe Tongue Orchestra.

Zagrebački koncert održat će se u Malom pogonu Tvornice kulture za koji će u ponudi biti svega 220 ulaznica koje se već nalaze u prodaji po cijeni od 100, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 130 kuna. Svi vlasnici ulaznica za stari, odgođeni termin, koji žele izvršiti povrat novca moći će to napraviti od 30. svibnja do 10. srpnja 2020. godine na prodajnom mjestu gdje je ulaznica kupljena.

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a) te sva prodajna mjestima Eventima.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged