filip fantoni / tvornica kulture 2019

Zagrebački kantautor Filip Fantoni i njegov bend prestavljaju novi album

Zagrebački kantautor Filip Fantoni i njegov bend će u srijedu, 23. listopada 2019. godine u Tvornici kulture predstaviti svoj drugi studijski album, kratkog i jasnog naziva – Filip Fantoni. Dugoočekivani album je objavljen u izadanju Aquarius Recordsa, sadrži devet pjesama, a najavljen je odličnim singlovima Komedija tragedija, Mexico, Voli me, Vrijeme i To je OK.

Za modernu produkciju, koja je uz bok najboljim aktualnim svjetskim pop rock bendovima zaslužni su vrhunski producenti Srđan Sekulović Skansi i Davor Smotalić Smotke, a mastering je napravio Dragutin Smokrović Smokva.

Koncert u Tvornici kulture počinje u 21 sat, a Filip Fantoni je svojim vjernim fanovima odlučio pokloniti besplatan ulaz! Uz to, album Filip Fantoni će se prodavati po promotivnim cijenama.

O Filipu Fentoniju

Filip Fantoni je svoje glazbeno putovanje započeo u grupi Popper krajem 90-tih, s kojom je objavio nekoliko zapaženih singlova.

Samostalnu karijeru započinje 2012. godine, a 2014. objavljuje debitantski album Note i boje. Najavni singlovi albuma Filip Fantoni (Aquarius Records, 2019.) postižu odlične rezultate među slušateljima te na brojnim radio i TV postajama, a kvaliteta pjesama i glazbene produkcije svrstava Filipa u sam vrh domaće pop rock glazbe.

filip fantoni / tvornica kulture 2019

PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - -

2 thoughts on “Zagrebački kantautor Filip Fantoni i njegov bend prestavljaju novi album

Comments are closed.