zagreb fashion destination - zfd 2020 online

Zagreb Fashion Destination se 2020. godine predstavlja u online izdanju

Ovo je neobično vrijeme. Svaki dan predstavlja nove izazove i bez obzira koji posao je u pitanju, stvari su se zakomplicirale. Makar se većina ljudi osjeća nesigurno, a glavni razlog tome je upravo svakodnevna neizvjesnost, kreativci koji se kriju iza već svima dobro poznatog – Zagreb Fashion Destinationa, pripremili su projekt naziva ZFD 2020 ONLINE.

Točnije, 17. studenog 2020. godine u 20 sati, na službenom Youtube kanalu ZFD-a, imat ćete priliku pogledati modne revije iz udobnosti vlastitog doma.

Vođeni mišlju kako nikada ne treba prestati stvarati, ujedinili su se kako bi pokazali da je ovo vrijeme kada ne treba odustati i kako moda – uvijek živi. Bez obzira na određene teškoće, veličanstvenih 10, predstavilo je svoje nove kolekcije, a modeli su imali vrlo zanimljivu ulogu.

Grad Zagreb bio je njihova modna pista. Svaka ulica, svaka zgrada oštećena potresom, svaki prolaznik, tramvaj, učinili su kulisu jednostavno savršenom i osobito živom, jer iza svake pukotine stoji priča koja je duboko utkana u svaku poru Zagreba.

Koga sve možemo gledati na ZFD 2020 ONLINE

JET LAG by JASMINA ARNAUTOVIĆ, ANIMA M by MIRNA POSAVČEVIĆ, DESIGN by IVANA CVRLJE, MARTINA HERAK, No7 by ŠIME KOVAČEVIĆ, CALLEGARI – TALIJANSKA ŠKOLA MODE I DIZAJNA, DORA by DORA RUBIĆ, IDENTITY by IGOR ĐUGA, ANOVI by IVONA GLAVAŠ i SANI DESIGN by ĐINA GRBIN, predstavili su svoje nove kolekcije na kojima su radili s puno truda i posebnom pažnjom, možda najvećom do sada.

“U ovom trenutku, dok svijet prevladava globalnu krizu uzrokovanu pandemijom koronavirusa, a grad Zagreb sanira oštećenja nakon razornog potresa, razmišljali smo kako dati svoj doprinos ublažavanju posljedica ove bolesti i odlučili nastaviti aktivno podržavati našu modnu zajednicu na socijalnoj i ekonomskoj razini. To je naš odgovor na COVID-19. Hodamo za Zagreb”, rekao je Tonči Šundov, organizator i producent ZFD-a.

Za frizure modela zaslužan je L’Oreal Hair Service, a šminku potpisuje CALLEGARI talijanska škola mode i dizajna

Također, djevojke su hodale u obući brendova Hogl i Mephisto, a suorganizator čitave manifestacije je Grad Zagreb. 17. studeni 2020. godine datum je kada se trebate udobno smjestiti i uživati u modnoj online čaroliji, koja u novonastaloj situaciji, prikazuje trud i ljubav prema onome što svaki od dizajnera predstavlja.

Ne zaboravite, prijenos će biti na službenom Youtube kanalu ZFD-a, na kojem ćete moći pogledati uzbudljive modne revije iz udobnosti vlastitog doma.

Zagreb Fashion Destination 2020 – Master Teaser

Tagged