zagreb drip day 2023 | klub peti kupe zagreb

Zagreb Drip Day 2023 – izložba poznatih, vrijednih i rijetkih tenisica u klubu Peti kupe

Zagreb Drip Day 2023 posjetiteljima pruža rijetku priliku vidjeti izložbu nekih od najvrjednijih, najpoznatijih i rijetko viđenih tenisica na svijetu! Modeli poput Travis Scott Friends & Family koje nikada nisu puštene u prodaju, već su osobno poklanjane samo najužem krugu prijatelja popularnog repera, zatim ozloglašene Nike Freddy Krueger tenisice kojih postoji samo 30 pari na svijetu i čija cijena prelazi vrijednost jednog luksuznog auta pa do vrlo rijetkih sačuvanih “Jedinica” Michaela Jordana iz 1985. godine, samo su neki od primjeraka koje će biti izloženi u subotu i nedjelju, 3. i 4. lipnja 2023. godine u zagrebačkom klubu Peti kupe.


Američki kolekcionar hrvatskih korijena Andre Ljuština, poznat kao Croatian Style, vlasnik jedne od najimpozantnijih kolekcija tenisica na svijetu, procijenjenu na više od 2 milijuna dolara, bit će gost na panelu o sneaker kulturi i ispričat će nam kako je to kad te Drake, Beyonce, Jay-Z ili Travis Scott nazovu da im pomogneš naći par koji samo on može nabaviti. Ili kako je došao do Jordanovih osobnih tenisica koje je legendarni košarkaš nosio na snimanju filma Space Jam. Koje su, dodajmo, na aukciji Sotheby’s prodane za vrtoglavih 176.000 dolara!

Za sve posjetitelje će u ponudi biti više od 1000 različitih teško dostupnih modela tenisica. Najzanimljiviji i vrlo traženi hrvatski streetwear brendovi kao što su Chypka, VERYRARE, Holographik Workshop, Zagreb Social Club, Twenty-Twenty i MadreXPadre predstavit će svoje ekskluzivne limited edition kolekcije, a legendarni hrvatski graffiti i street art umjetnik Slaven Kosanović Lunar uživo će oslikavanjem tenisica stvarati umjetnička djela u sklopu SkechersArtLive radionice.

Zagreb Drip Day se održava po drugi puta!

Cijeli događaj Zagreb Drip Day 2023 prati i vrhunski glazbeni program. A tijekom ovog dvodnevnog događanja na pozornici će se izmjenjivati čak 15 DJ-a! Dvorana Petog kupea će tako biti rezervirana za kupovinu i izložbu, dok je dvorišni prostor kluba rezerviran za druženje i mingle.

ZAGREB DRIP DAY počinje točno u podne, u subotu, 3. lipnja 2023. godine u Petom Kupeu. A ovo zanimljivo događanje – izložba tenisica – svoja vrata zatvara u nedjelju, 4. lipnja u 19 sati. I dodajmo, u subotu od 20 do 2 sata održat će se i glazbeni after party. Karte u pretprodaji možete kupiti putem sustava Entrio ili na dan događanja na ulazu u klub Peti Kupe. Više o Andreu Ljuštini, znanom i kao Croatian Style, doznajte putem njegovog Instagram profila.

Tagged