zagreb connect 2021

Zagreb Connect 2021, najveća hrvatska startup konferencija, ove godine održava se online

S nama je još jedna konferencija Zagreb Connect! I ovoga puta susrest će se osnivači, ulagači i startup entuzijasti, no, zbog pandemije koronavirusa održat će se online. Konferencija će se održati u utorak, 23. studenoga 2021. godine, a da bi na njoj sudjelovali, prijavite se na mrežnoj stranici organizatora na adresi zicer.hr/zagreb-connect.

Na najvećoj hrvatskoj startup konferenciji saznajte kako stvoriti uspješan startup ili kako izgraditi izvrstan startup ekosustav. A doznat ćemo i koja će četiri Startup Factory pitcha osvojiti 800.000 kuna. Fokusirat ćemo se na startupove koji se svojim rezultatima izdvajaju od ostalih i ekosustave u kojima oni nastaju.

U panel diskusijama od osnivača ćete doznati detalje o njihovom poslovnom putu. A od ljudi na čelu renomiranih startup ekosustava priče o njihovom razvoju i vizije budućnosti. Istaknuti govori donose inspiraciju, a dvanaest Startup Factory timova napetost finalnog pitch natjecanja. Idemo hibridno! Jeste li spremni? Događaj pratite u izravnom prijenosu na Facebooku ili YouTube kanalu startup konferencije. A prijenos možete pratiti i na ovoj stranici na live streamu malo niže.

Live stream: Startup konferencija Zagreb Connect 2021

Ključne riječi (tagovi): - - - -