zagreb burger festival 2019

Zagreb Burger Festival – novo izdanje street food događanja na Strossmayerovom trgu

Zagreb Burger Festival, koji po četvrti put otvara svoja vrata na Strossmayerovom trgu, možete posjetiti od 12. do 22. rujna 2019. godine. Počastite svoje okusne pupoljke, otkrijte što je novoga na gastro sceni te kako nemoguće kombinacije spojiti u sasvim moguće delicije, a sve to uz razne miomirise koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Burgeroljupci su već u niskom startu i jedva čekaju početak omiljenog street food festivala kojeg je prošle, 2018. godine posjetilo više od 170.000 posjetitelja. Odličan glazbeni program, gastro natjecanja, craftane pivske kapi uz craft burgere, maštoviti kokteli, slastice i sadržaji za djecu i Strossmayerov trg – dovoljno je razloga za posjet Zagreb Burger Festivalu!

Što ćete pronaći na Zagreb Burger Festivalu?

Svoju će kreativnost i vještinu pokazati dvadeset vrsnih burger majstora iz Zagreba, Ljubljane, Osijeka i Rijeke. Stižu nam TABASCO Burger Bar pod palicom poznatog chefa Mate Jankovića, The Garden Bar & Kitchen, Good Food, Lars & Sven, Rougemarin, Raclette Burgers & Fries, Bistro Grill Deno, Burger bar, Maredo Grill, El Toro, Submarine Burger, Kascheta, BarBaQ, Reshetka by Đurina Hiža, Barcode Mitra, Brewbites, Torpedo burger, American bar Dollar, Špiro i Bread Club.

Planetarno popularni BEYOND burgeri, u kojima guštaju mnoge svjetske zvijezde, premijerno će se predstaviti upravo na ovom događanju. Uz njih posjetitelji će moći kušati i šarene delicije s neobičnim povrtno proteinskim kombinacijama, šumsko nizinske, lagano alkoholne, kao i burgere od kojih se oči znoje. No to nije sve, jer uz burgere zamirisat će i sočni steakovi obogaćeni Kikkoman soja umacima, koji su nastali prirodnom fermentacijom prema tradicionalnoj japanskoj recepturi.

Tu su i nezaobilazni barovi s craft pivom The Garden Brewery, G3 Spirits Whiskey barom i ostalim žesticama. Ljubitelji koktela sigurno će svratiti do Cocktail bara Rakijarnica & Mangosta ili Jamnica bara & Marina Nekića, a za vinoljupce su spremna odabrana vina Jeruzalem Ormoža. Nakon slanog najbolje je nastaviti sa slatkim, a Le Kolač i Robert Hromalić jedva čekaju po prvi put predstaviti baš na Festivalu svoje raskošne kolače iz jesenske ponude.

A ako se u vašem novčaniku nalazi Mastercard i Maestro kartica, pravi ste sretnik, jer korisnici kod plaćanja tim karticama ostvaruju 10% popusta.

zagreb burger festival 2019 - strossmayerov trg, zagreb

PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - -

1 thought on “Zagreb Burger Festival – novo izdanje street food događanja na Strossmayerovom trgu

Comments are closed.