zagreb beer fest I 2022.

Zagreb Beer Fest 2022 – trodnevni festival piva, hrane i glazbe na Trgu Franje Tuđmana

Peto izdanje festivala piva – Zagreb Beer Fest, održat će se od četvrtka do nedjelje, od 19. do 22. svibnja. A svoje posjetitelje će privući bogatim popisom glazbenika zaduženih za odličnu atmosferu. Festival se vraća na svoju prvu lokaciju, u Park dr. Franje Tuđmana. Uz velike količine hrane i piva, zabavljat će vas izmjenjivati ukupno petnaest rock, pop i hip-hop imena, od kojih su neki na ovoj pozornici prvi put, a drugi su povratnici.


Najavljen je nastup rock ikona kao što su Let 3, Kojoti i Hladno pivo, a koncert će održati i dugo iščekivani sinjski rockeri M.O.R.T. Uz njih nastupit će i hip-hop izvođač Vojko V, dobitnik Porina Matija Cvek te electro-pop dvojac Nipplepeople.

Zagreb Beer Fest donosi odličnu zabavu u centar grada

Festival pruža priliku za predstavljanje uživo novim generacijama regionalnih imena. Ovoga puta svirat će bendovi kao što su Prazna lepinja, Podočnjaci, kris, tam i Deenoise. A publika će moći uživati i u provjerenim pop i rock klasicima koje će izvoditi Ljetno kino, ABBA Real Tribute Band i Ballbreakers (AC/DC Tribute).

Uz bogatu gastronomsku ponudu, posjetitelji Zagreb Beer Festa moći će birati između više od 180 vrsta piva! Ulaz na Zagreb Beer Festival je besplatan. Više informacija doznajte na službenoj Facebook stranici Festivala.

Tagged