fire in cairo 2020

Začarana Močvara live: Akustični koncert alternativnog rock benda Fire in Cairo

Nakon tri veoma uspješna FB Live Sessiona Začarane Močvare, nastavljamo i s Močvara FB Live Sessionima.

U ponedjeljak, 30. ožujka 2020. godine, predstavljamo Vam zagrebački alternativni rock bend Fire in Cairo koji vam u ovo teško vrijeme donosi akustičnu svirku iz kuhinje. Pjesme će izvoditi Filip i Mate kako bi razveselili ove tmurne dane i razbili monotoniju sjedenja i gledanja TV serija.

Dečki će odsvirati velik broj novih pjesama koje su trebali snimati u studiju u okviru rada na svom novom EP-u. Trenutna situacija ih je u tome spriječila, ali ih neće spriječiti da ih izvedu za vas, stoga budite uz Facebook stranicu kluba Močvare u ponedjeljak, 30. ožujka 2020. godine u 21 sat!

FIRE IN CAIRO (Zagreb)

Fire in Cairo je nezavisni alternativni garage rock band iz Zagreba. Prije godinu dana izdali su svoj prvi self-titled album i pobrali odlične kritike iz regije i svijeta. Dubravko Jagatić iz Nacionala rekao je: “Sve što je Britanska rock scena ponudila u posljednjih 20 godina, ovaj četveročlani sastav je uspješno upio i na to dodao svoj potpis.”

Osim odličnih recenzija, Fire in Cairo su izredali i nekoliko turneja po regiji i središnjoj Europi, a značajno je spomenuti i svirku na Exit festivalu. Krajem godine planiraju turneju po Španjolskoj i Portugalu, te nekoliko mini turneja po regiji. Trenutno su usmjereni na snimanje novog EP-a te nekoliko drugih projekata. Uskoro izbacuju i spot za posljednji singl s prvog albuma, Spin my Mind, a čim korona virus stane ulaze u studio snimati novi EP.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - -

2 thoughts on “Začarana Močvara live: Akustični koncert alternativnog rock benda Fire in Cairo

Comments are closed.