dukat strajnić - stray dogg - 2020

Začarana Močvara FB live sessions – samo za Vas sviraju Stray Dogg i Denis Katanec

Nakon prvog uspješnog, ali i nenadanog Začarana Močvara FB Live Sessionsa iz tri grada s Marinadom iz Rijeke, Ivanom Judašem iz Zagreba, te iz Varaždina gdje je svoju svirku streamala ŠećeR, i prošlotjednog druženja s J.R. Augustom i Billie Joan, za Vas se idućih tjedana organiziraju svirke gdje će nastupiti neki od najzanimljivijih kantautora iz regije. Ovaj tjedan, samo za vas, susret dva brata po emociji, neponovljivi Stray Dogg i Denis Katanec za vas sviraju odabrane numere u trajanju pola sata. Budite uz stranicu Začarane Močvare u četvrtak, 26. ožujka 2020. godine točno u 21 sat!

STRAY DOGG (Srbija)

Stray Dogg je jedinstvena pojava na regionalnoj sceni, bend predvođen iznimnim kantautorom Dukatom Strajnićem s pjesmama na engleskom, ali opstaje već skoro pa desetljeće, odnosno, za svojih osam godina postojanja objavili su četiri albuma, tucet spotova i imali stotine live nastupa. Intimnost i posebnost ovog benda i njihovih pjesama je nešto nesvakidašnje i svakako vas pozivamo da se i sami uvjerite u to!

Ovoga četvrtka Dukat nam priređuje ekskluzivni solo nastup na kojemu će uz najveće hitove svoje grupe izvesti i neke pjesme na srpskom i tako najaviti album intimnih autorskih pjesama!

DENIS KATANEC (Zagreb)

On je zagrebački kantautor i pokretač bendova Felon, DK Okanagan LTD te Klinike Denisa Kataneca. Pothvat u 10 godina 10 albuma svakako je vrijedno divljenja, i Denisa svrstava među najkreativnije i najposebnije umjetnike našeg vremena.

Odsvirao je preko 250 koncerata u cijeloj regiji. Trenutno žari i pali s novom postavom Klinike koja je nedavno objavila album Rode, a s novim singlom Zvijezde nam je dao naslutiti da nas opet očekuje iznimno glazbeno putovanje ako se odlučimo predati njegovoj Klinici!


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - -