zabranjeno pušenje - karamba - 2022. I foto: saša midžor sučić

Zabranjeno pušenje u Hali Parku promovira novi album “Karamba!” – gost je Tomislav Goluban

Grupa Zabranjeno pušenje nastupa u zagrebačkom klubu Hala Park u Heinzelovoj ulici u subotu, 1. listopada 2022. godine! Točno godinu dana od njihovog posljednjeg pojavljivanja u otvorenom prostoru Hale, Sejo Sexon i njegov bend koncertno će promovirati aktualni, dvostruki studijski album “Karamba!” koji je objavljen u lipnju ove godine.


Uz nove pjesme Zabranjeno pušenje će projuriti kroz repertoar jednog od najvažnijih bendova ovog podneblja. Podsjetimo, njihova popularnost je stigla već s debi albumom Das ist Walter iz davne 1984. godine. Pojačani poznatim blues glazbenikom Tomislavom Golubanom Zabranjeno pušenje će u dvorište Hale donijeti klasike kao što su Zenica Blues, Balada o Pišonji i Žugi, Guzonjin sin, Murga drot, Hadžija il’ bos, Nedjelja kad je otišao Hase, Možeš imat’ moje tijelo, Šeki is on the road again, Ibro dirka, Djevojčice kojima miriše koža, Dan Republike i mnoge druge.

Dvostruki album Karamba! snimljen je četiri godine nakon studijskog albuma Šok i nevjerica i živog albuma Live in Skenderija 2018. On donosi čak 16 novih pjesama, a i ovaj put je Pušenje isporučilo beskompromisni rokenrol album. On je odsviran “srcem i dušom” onih koji su se davno, kako i kažu u jednoj od pjesama, zakleli na “polovni Fender i napuknuti Shure”. Kao autori većine pjesama na albumu potpisani su frontmen benda Sejo Sexon i gitarist Toni Lović. A uz njih dvojicu na albumu su svirali i članovi grupe Branko Trajkov Trak, Robert Boldižar, Dejan Orešković Klo i Angie Zebec. Kao specijalni gost na usnoj harmonici bio je Tomislav Goluban koji će biti pojačanje na koncertu u Hali Zagreb. Ulaznice su u prodaji po cijeni od 125 kuna na prodajnim mjestima Entria. Više o grupi Zabranjeno pušenje doznajte na Wikipediji.

VIDEO: Zabranjeno pušenje – Ekrem

Tagged