yes feel good festival 2020 - strossmayerov trg, zagreb

Yes Feel Good Festival premijerno nastupa na zelenoj pozornici Strossmayerovog trga

Jesen se lagano približava i najavljuje svoj dolazak prekrasnim YESenskim bojama i mirisima, a kreativna agencija “Kokoš ili jaje” premijerno predstavlja novi zagrebački festival – YES Feel Good Festival – koji će se održati na Strossmayerovom trgu od 16. do 27. rujna 2020. godine. On je prštav, razigran, poziva na ples, dobru glazbu i druženje na otvorenom, a koketira i sa slasnim jesenskim plodovima. Želja mu je širiti toliko potrebnu pozitivu i dobar osjećaj, a u pripremi su i razni sadržaji. YES je ogrnut yesenskim plaštem i dovodi yesenske specijalitete koje još kušali niste, a rado biste.

Već dobro nam poznati Đurina Hiža, Cheese Bar by Rene Bakalović, Mangosta, Gingle Bells i Marin Nekić s yesenskim vrtom & smokerom & cocktailima pridružit će se u širenju feel good osjećaja, a u pripremi su i nekoliko gastro iznenađenja.

Oduvijek ste željeli ispeći svoj kukuruz na vatrici ili možda marshmallow? Yes! Zagristi u yesenski sočni topli kolač i zaplesati pod vedrim nebom? Yes! Vježbati jogu pod krošnjom, nazdraviti novoj yesenskoj vibri & poželjeti dobrodošlicu novim bojama i mirisima? Yes i to!

A veliki YES i za odlične DJ-e i glazbene mahere kao što su Tomo in der Mühlen, Ozren Kanceljak, Stanko Bondža, DJ Felver, a Pepi Jogarde priprema 24. rujna i posebno ludi tulum Pozdrav ljetu.

Svratite do Strossmayerovog trga i od 16. do 27. rujna guštajte u novoj YESenskoj avanturi na Yes Feel Good Festivalu!


  • foto: Sandro Sklepić

PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - -