wolf - women of luminuos future / kaptol centar zagreb / 2021.

WOLF kongres – s kakvim se izazovima susreću žene u poslovnom svijetu?

WOLF kongres je jedinstven događaj u Hrvatskoj, ali i u regiji. On će okupiti ambiciozne, poduzetne i kreativne osobe koje su svojim obrazovanjem, iskustvom, odricanjem, riskiranjem i požrtvovnošću izgradile uspješne karijere. Kroz razgovor i razne životne primjere, govornici će pojedincima predstaviti svoje nedoumice, ali i izazove koji su stizali putem… A govorit će i o odlukama koje su morale biti donesene i eventualne posljedice koje su ostavile.

Nepredvidivo vrijeme kojem smo svjedoci već više od godine dana mnogima je poslovne prilike držalo na pauzi. Je li sada pravo vrijeme za stisnuti play i napraviti korak naprijed? Što kada play treba stisnuti žena? Ista ona žena koja je u posljednje vrijeme možda više nego ikad aktualna tema u cijelome svijetu. No, kakva je pozicija žena u poslovnom svijetu? Je l’ žena ženi zaista vuk? S kakvim se izazovima žene susreću na relaciji posao-obitelj?

Ovo su samo neka od pitanja na koja će, čini se baš u pravo vrijeme, odgovore donijeti prvi WOLF kongres. Punim imenom Women of Luminous Future, WOLF kongres održat će se petak i subotu, 1. i 2. listopada 2021. u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu. Kongres organizira tvrtka DBAQ iz Zagreba u partnerstvu s Hrvatskom udrugom poslodavaca i CineStar Cinemas.

Zanimljivu klasiku – panele i intervjue, WOLF kongres je nadogradio s dodatnim govornim formama

Prva forma je Pep Talks gdje će se održavati motivacijski govori. Druga je Meet Express kao simbioza prvog intervjua i prvog spoja, odnosno direktan kontakt s predavačima i panelistima. Svaki dio programa bit će pokriven zanimljivim i jakim gostujućim imenima. Tako će, primjerice, na panelima između ostaloga gostovati Tatjana Jurić, Ana Radišić, Nika Turković, Rina Musić, Martiana Džepina… Dodajmo da se paneli zovu Mlade i uspješne, Poduzetništvo, Majke i karijera, Društvene mreže, Mediji i IT sektor.

Sudionici će imati prilike prisustvovati i intervjuima s modnom dizajnericom i nagrađivanom poduzetnicom Aleksandrom Dojčinović. Također, na WOLF kongresu gostovat će i Jadranka Islamović, izvršna direktorica i članica uprave Blitz CineStara. Njih dvije će nakon razgovora o razvitku karijere, poslovnim usponima i padovima, biti na raspolaganju za sva pitanja prisutnih.

Na Pep Talks, kratkim motivacijskim govorima vezanim uz odluke u karijeri, uz razne prepreke, izazove, izbore, obrazovanje i mijenjanje karijere, sudjelovat će Anita Letica, Danela Žagar, Milka Kosanović, Petra Jeričević, Mirna Matković… Tijekom Meet Express razgovora sudionicima će biti omogućeni petominutni jedan-na-jedan razgovori s nekim od uspješnih imena, zaposlenim u renomiranim tvrtkama. Više o Kongresu WOLF doznajte na mrežnim stranicama na adresi wolf.dbaq.hr.

Tagged