wolf konferencija 2023 | ana rotim & hana janiška

WOLF konferencija 2023 održava se u zagrebačkom kinu Kaptol Boutique Cinema u petak i subotu, 6. i 7. listopada 2023. godine

WOLF konferencija 2023 ili punim imenom “Women of Luminous Future konferencija”, održat će se u petak i subotu, 6. i 7. listopada 2023. godine, u zagrebačkom kinu Kaptol Boutique Cinema. I dodajmo, organizatori su najavili do sada najjači line-up uz rekordnu posjećenost! Projekt WOLF predstavlja mnogo više od dvodnevne konferencije. A kako ga voditeljica projekta, Ana Rotim opisuje, riječ je o pokretu koji “potiče inkluzivnost, nadahnjuje, inspirira i osnažuje glas žena u poslovnom svijetu”.

“Iznimno smo sretni i zadovoljni što se WOLF konferencija organizira treću godinu zaredom. I to s istim ciljem – kako bi inspirirali i motivirali sudionike. Volimo istaknuti da smo mi ženska konferencija koja u jednakoj mjeri okuplja i muškarce, jer smatramo da motivacija i poslovna prilika mogu doći od bilo koje osobe i iz raznih sektora. A ovogodišnji program konferencije je uvjerljivo najjači do sada. Ove godine nam stižu Martina Dalić, Irena Weber, Anita Letica i Ana Hanžeković Krznarić kao sudionice prvog dana konferencije na panelu Od žene do ambicije“, rekli su Ana Rotim i Tomica Mađerčić, glavne i odgovorne osobe iza WOLF projekta.

“Bogat program nas čeka i drugog dana. Tako će WOLF konferencija 2023 predstaviti i priče poznatih poduzetnika kao što su Vedrana Likan, Tana Zimmermann, arhitekt Ante Vrban, Boris Blažević. Tu je i razgovor s onima koji dio svog poslovanja vode preko društvenih mreža. On je već tradicionalni panel Manufaktura lajkova, a sudjeluju Ana Radišić, Pedro Soltz, Mario Mandarić i Nataša Janjić Medančić”, dodali su Ana i Tomica.

WOLF konferencija 2023 predstavlja dvodnevni program koji uključuje inspirativne priče uspješnih business menadžera

Također, svi posjetitelji i sudionici imaju mogućnost umrežavanja kroz speed dateove. Business & casual najbolje opisuje WOLF konferenciju koja bogatim programom pruža brojne mogućnosti svim sudionicima i posjetiteljima. A ova WOLF konferencija 2023, sa svojim trećim izdanjem, čvrsto se etablirala kao platforma koja slavi i promiče postignuća žena u raznim industrijama. Women of Luminous Future konferencija spremna je da podigne stvari na viši nivo, jačajući svoju predanost osnaživanju žena u poslovanju. Cilj konferencije je stvoriti pozitivno okruženje u kojem sudionici mogu razmjenjivati ideje, stvarati značajne veze i otkrivati svijet novih prilika.

Vrhunac događanja nedvojbeno će biti predstavljanje inspirativnih priča nekih od najuspješnijih i najutjecajnijih žena u poslovnom svijetu. Martina Dalić, Ana Hanžeković, Irena Weber, Anita Letica, Vedrana Likan… Samo su neke od uspješnih govornica koje će podijeliti svoja osobna poslovna putovanja. Ali govorit će i o izazovima s kojima su se suočavale i strategijama koje su koristile da prevladaju prepreke. Njihove će priče poslužiti kao svjetionik nade i inspiracija za ambiciozne poduzetnice i profesionalce, pokazujući da je uspjeh nadohvat ruke svakoj ženi.

Business Speed Date – nove prilike za povezivanjem istomišljenika

U skladu s duhom konferencije, sudionici će imati jedinstvenu priliku uključiti se u business speed date. Ovaj revolucionarni koncept omogućuje istomišljenicima da se povežu i istraže potencijalnu suradnju unutar brzog i dinamičnog okruženja. Sudionici mogu proširiti svoje profesionalne krugove povezivanjem s drugim polaznicima iz različitih industrija. Ovaj aspekt konferencije ima za cilj poticanje suradnje i mentorstva, podržavajući ekosustav u kojem žene mogu napredovati osobno i profesionalno.

Tijekom konferencije sudionici će imati pristup najsuvremenijim panelima, raspravama koje potiču na razmišljanje i radionicama specifičnim za industriju. Organizatori WOLF konferencije sa zadovoljstvom pozivaju sve žene iz različitih sfera života da se pridruže ovom osnažujućem događaju jer samo zajedno možemo stvarati prilike i koračati prema boljoj budućnosti. Sve dodatne informacije o događanju WOLF konferencija 2023 možete doznati na mrežnim stranicama na adresi wolfconference.eu.

VIDEO: Dobrodošli u Kaptol Boutique Cinema!

Tagged