winterland 2022 :: panoramski kotač "zagreb eye" :: advent u zagrebu - trg franje tuđmana, zagreb

Winterland 2022 – nova zagrebačka adventska lokacija na trgu Franje Tuđmana

Winterland na Trgu dr. Franje Tuđmana postaje nova zagrebačkom adventska lokacija. A zbog svog Panoramskog kotača i najvećeg novogodišnjeg lunaparka vjerujemo i postati najzabavnije mjesto u gradu. Podsjetimo, Advent u Zagrebu je prije nekoliko godina i službeno proglašen jednim od najljepših božićnih sajmova na svijetu. A to je rezultiralo da su turisti iz cijelog svijeta pohrlili u posjetu hrvatskoj metropoli i iz prve ruke doživjeli božanstvene prizore na gradskim ulicama.


Kako bi se privukao što veći broj ljudi, ali i potvrdila titula jednog od najljepših, Advent u Zagrebu svake nove godine iznenadi novitetima i ukrasima od kojih uistinu zastaje dah. Bajkoviti prizori ove će se godine proširiti na nekoliko novih lokacija, od kojih se posebno ističe Winterland na Trgu dr. Franje Tuđmana. Osim što će pružiti nezaboravan sadržaj za mlade, tinejdžere, roditelje, ali i sve željne dobre zabave, u sklopu Winter parka na Tuđmancu njega stiže i jedna od najvećih svjetskih atrakcija.

Riječ je o Panoramskom kotaču visokom čak 36 metara! On će posjetiteljima pružiti potpuno jedinstven osjećaj Adventa s veličanstvenim panoramskim pogledom na Zagreb. Panoramski kotač je jedinstvena zabavna naprava i godinama je zaštitno lice svjetskih destinacija. A napokon je došao red i da zagrebački Advent dobije jednu takvu reprezentativnu atrakciju. Dodajmo da je je najpopularniji u svijetu London Eye i smatra se neizostavnim dijelom pop kulture. Tu je i bečki Wiener Riesenrad u Prateru koji pruža spektakularan pogled na baroknu prijestolnicu, dok se za pariški Ferris wheel smatra da je najromantičniji grad na svijetu.

Winterland Vas zove na panoramski kotač s 24 poluotvorene kabine, ali i još mnogo toga

panoramski kotač "zagreb eye" :: winterland 2022 :: advent u zagrebu

Panoramski kotač Zagreb Eye idealan je za cijelu obitelj, ali i za sve one željne dobrog Instagram momenta. U svakoj kabini moći će sjediti maksimalno pet, dok je ukupan kapacitet panoramskog kotača 120 osoba. U dva kruga vožnje koja će trajati otprilike 10 minuta, zainteresirani će imati priliku uzdići se iznad grada Zagreba i uživati u božanstvenom pogledu koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Zagreb Eye je zaista jedinstveno i svakako nezaboravno iskustvo koje pruža ovakva turistička atrakcija. Sigurni smo da će biti pravi mamac za posjetitelje i ponovo smjestiti Zagreb uz bok svjetskim destinacijama.

Osim spomenute neizostavne svjetske atrakcije, nova će vesela lokacija Winterland ZagrebWinter park na Tuđmancu tijekom cijelog zagrebačkog Adventa nuditi dodatne sadržaje, pogotovo za djecu i tinejdžere. A uz to, naći će se tu i puno zabave za sve one željne adrenalina. Samim tim Winterland će postati i najveća zabavna zona u Zagrebu sa čak 22 naprave, a napominjemo da će se neke od njih po prvi puta naći u našem Gradu! Tu ćete naći zaista svašta – od Rangera do Sky Flayer-a, letećeg tepiha, piratskog broda do naprava za najmlađe posjetitelje, kao što su bungee jumping, trampolin i labirint. Uz to, na dječjoj pozornici svaki vikend će se održavati programi besplatnih predstava i radionica za najmlađe. Više o Adventu u Zagrebu 2022 doznajte na mrežnim stranicama na adresi adventzagreb.hr. A što se dešava na Winter parku na Tuđmancu doznajte na stranicama događanja na adresi winterparkzagreb.com.

VIDEO: Advent Zagreb…filled with joy

Tagged