wine enogastro vip event / 2022.

Wine EnoGASTRO VIP Event 2022 – pet sajmova u vrhunskim enogastronomskim regijama i destinacijama

Wine EnoGASTRO VIP Event s nama će biti i šestu godinu zaredom! Tradicija se nastavlja, tako da će ovi enogastronomski događaji koji imaju svoju autentičnost i posebnost u 2022. godini biti organiziran u pet vrhunskih enogastronomskih destinacija.

Organizator Dantes i tim agencije Ricerca Mercato sa svojim govornicima već šestu godinu ovu priču prepričava diljem Hrvatske. Do sada su ispričali, tj. organizirali 22 vrlo lijepa eventa u raznim destinacijama. A one su Rijeka, Split, Poreč, Zadar, Vodice, Brtonigla, Zagreb, Šibenik, Makarska, Opatija i Novalja.


Destinacije, hoteli, termini, govornici, programi kao i partneri izlagači su doista kvalitetni. Uz to, očekuje se jako dobar odaziv gostiju i HoReCa uzvanika. Edukativni program biti će obogaćen posebnim edukacijskim gastronomskim prezentacijama raznih lokalnih specijaliteta. Jedna je i novost ove godine – na eventima će bit i puno novih radionica tematskih!

Wine EnoGASTRO VIP Event promovira hrvatske lokalne proizvođače

I pomaže im promociji lokalnih enogastronomija, ali radi i na edukaciji svih aktera našeg turizma. Posebnost događaja je i ta da su organizatori u suradnji sa partnerima i izlagačima svojim gostima omogućili sve besplatno! Od besplatnog ulaza do besplatnog korištenja čaše bez kaucije i bonova! Tu su i besplatne razne radionice i edukacije te besplatno sudjelovanje u Cooking showu.

Glavni ciljevi festivala Wine EnoGASTRO VIP Event 2022 je edukacija HoReCa sektora. To se odnosti na djelatnike ugostiteljsko – turističke struke, a to su manageri hrane i pića, konobari, sommelieri, kuhari, baristi…. No, važno je i educirati proizvođače vina i raznih delicija te njihovo međusobno poslovno povezivanje, kao i podizanje razine znanja, kvalitete ponude i usluge. Više informacija o ovim eventima doznajte na mrežnim stranicama organizatora na adresi dantes.biz. A termini, gradovi i hoteli domaćini ove vinske gastro manifestacije su:

  • Zadar: Falkensteiner Hotel & Spa Iadera – utorak, 15. ožujka
  • Split: Safir Hotel Amphora – četvrtak, 17. ožujka
  • Zagreb: Hotel The Westin Zagreb – četvrtak, 24. ožujka
  • Rijeka: Hotel Bonavia Plava Laguna – utorak, 29. ožujka
  • Novigrad: Marina & Hotel Nautica – četvrtak, 31. ožujka

Tagged