William DuVall / Alice in Chains / 2019

William DuVall, vokal legendarnih Alice In Chains, dolazi u Tvornicu kulture

William DuVall, vokal legendarnih Alice In Chains, održat će intiman akustični koncert u Malom pogonu Tvornice kulture u utorak 14. travnja 2020. godine. William DuVall u Zagreb stiže na velikoj svjetskoj turneji na kojoj promovira svoj prvi solo album “One Alone” objavljen 4. listopada. Prve kritike govore o fantastičnom materijalu ističući kako je DuVall u nove pjesme unio svoje čisto srce i dušu pokazujući se kao puno više od frontmana grunge velikana.

Dva već izdvojena singla pjesme su `Til The Light Guides Me Home i White Hot.

Na poziciji ko-vokala i ritam gitarista benda Alice In Chains DuVall se nalazi od 2006. godine, podjelivši ulogu pjevača s drugim gitaristom Jerryjem Cantrellom. S Alice In Chains objavio je tri albuma, a aktivan je i u još dva benda – Comes With The Fall i Giraffe Tongue Orchestra.

Zagrebački koncert William DuVall će održati u Malom pogonu Tvornice kulture za koji će u ponudi biti svega 220 ulaznica. U prodaju kreću u petak, 11. listopada, po cijeni od 100, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 130 kuna.

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a) i sva prodajna mjestima Eventima.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - -

2 thoughts on “William DuVall, vokal legendarnih Alice In Chains, dolazi u Tvornicu kulture

Comments are closed.