steel panther - glam metal band - los angeles - 2020.

Whitesnake zbog bolesti Davida Coverdalea otkazao zagrebački koncert – Steel Panther svejedno dolaze u Tvornicu!

Whitesnake, legendarni engleski rock bend, zbog bolesti pjevača Davida Coverdalea, otkazao je niz koncerata aktualne europske turneje. A među njima je i onaj zagrebački koji je planiran za subotu, 2. srpnja 2022. godine. No, njihovi specijalni gosti, američki rock bend Steel Panther, u subotu će ipak nastupiti u Zagrebu i to u Tvornici kulture. Za one koji su kupili ulaznice, osiguran je povrat novca, a o tome više na kraju teksta.


“Kao što je ranije objavljeno, još uvijek sam pod liječničkom naredbom da mirujem u krevetu. Zato neću moći pjevati sljedećih pet dana dok se oporavljam od infekcije sinusa. Taj vremenski okvir uključuje nastup u Zagrebu ove subote, 2. srpnja, tako da ćemo nažalost morati otkazati zagrebačku predstavu. To je jako žalosno za nas. A posebno za članove našeg benda koji su trebali nastupiti pred svojom publikom. Michele Luppi, naš “talijanski pastuh”, veselio se gostovanju u Milanu pred svojim prijateljima i obitelji, a naravno Dino Jelusić, Ponos Hrvatske, koji je želio dati sve od sebe svom rodnom Zagrebu. Žao nam je što su otkazivanja neophodna kako bi ozdravili i završili ostatak naše turneje”. Tim riječima se na svojim službenim kanalima oglasio frontman benda David Coverdale.

Bez obzira na što Whitesnake ne dolaze u Zagreb, njihova predgrupa svejedno nastupa u Tvornici

Američka comedy-rock grupa Steel Panther u subotu, 2. srpnja 2022. godine, svirat će u zagrebačkoj Tvornici kulture, kako je na početku originalno i planirano. Ulaznice za taj koncert u prodaji su po cijeni od 170 kuna u pretprodaji, odnosno 190 na dan koncerta. Ulaznice su dostupne u sustavu Eventima i Entria.

Povrat novca za otkazani Whitesnake koncert kreće od ponedjeljka, 4. srpnja i može se zatražiti na prodajnom mjestu gdje je ulaznica kupljena. Na službenoj Facebook stranici promotera uskoro će biti objavljen mehanizam kako vlasnici Whitesnake ulaznica mogu ući na Steel Panther koncert.

Steel Panther su lokalnu popularnost stekli još početkom 2000-ih svirajući u klubovima Sunset Stripa u Los Angelesu, tada još nastupajući pod imenom Metal Shop i pretvarajući se da su bend koji je propustio svoju veliku priliku 80-ih. Nakon nekoliko promjena, zadržavaju se na imenu Steel Panther i počinju s turnejama izvan Amerike te uskoro zauzimaju sve više pozicije na lineupima festivala. Više o ovom zabavnom bendu doznajte na Wikipediji.

Video: Steel Panther – Death To All But Metal (Explicit)

Tagged