the gift / depeche mode tribute band

Weekend Reunion u Johannu Francku – Weekend Media Festival okuplja sve Weekendaše!

Nakon još jednog uspješnog izdanja Weekend Media Festivala koji je ove godine u Rovinju okupio više od 5.000 sudionika, u četvrtak, 24. listopada 2019. godine slijedi vrhunska zabava uz Weekend Reunion party!

Svi ljubitelji najvećeg regionalnog festivala komunikacija, ali i oni koji će to tek postati, doći će na svoje na događanju posvećenom najboljem Weekendu u godini koje počinje u 22 sata u kavani Johann Franck.

Nastup novosadske grupe The Gift – Depeche Mode Tribute benda

Vrhunski party program Weekenda nakon kojeg se dojmovi prepričavaju još dugo već je dobro poznat diljem regije, a ovom prigodom okrunit će ga nastup novosadske grupe The Gift. Radi se o bendu kojeg čini pet izvrsnih glazbenika, a poznati su i kao jedan od najboljih Depeche Mode Tribute bendova u regiji koji već više od 15 godina na pozornice donosi najvatreniju atmosferu.

Četvrtak će tako proteći uz poznate hitove britanskog popa i elektroničke glazbe, a frontman benda Jovan Matić koji glasom, izgledom i pokretima vjerno dočarava poznate svjetske glazbenike, na scenu će donijeti pravu rock ‘n’ roll energiju u svom dobro poznatom i autentičnom stilu.

“Sve je u komunikaciji s publikom! Party na GIFT svirci koja vas čeka 24.-og postat će magična, kad vas postepeno i lagano hipnotiziram, zaboravit ćete gdje ste uopće. Od tog trenutka spontano ćete izvoditi najprirodnije i najsenzualnije plesne pokrete koji ustvari oslobađaju vaš seksipil u moćnoj i opasnoj katarzi. Vi ste tada divni! Budite divni uz muziku glam kulture i zanosa”, rekao je u svom stilu frontman benda The Gift Jovan Matić.

Da dodamo, ulaz za najbolji party u Johannu Franck besplatan!


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - -

2 thoughts on “Weekend Reunion u Johannu Francku – Weekend Media Festival okuplja sve Weekendaše!

Comments are closed.