the gift / depeche mode tribute band / 2019.

Weekend Reunion Party 2019 – nastup grupe The Gift u Johannu Francku

Nakon još jednog uspješnog izdanja Weekend Media Festivala koji je ove godine u Rovinju okupio više od 5.000 sudionika, u četvrtak, 24. listopada 2019. godine slijedi vrhunska zabava uz Weekend Reunion party!

Svi ljubitelji najvećeg regionalnog festivala komunikacija, ali i oni koji će to tek postati, doći će na svoje na događanju posvećenom najboljem Weekendu u godini. Party počinje u 22 sata u kavani Johann Franck, a ulaz u Johann Franck je besplatan! A što se dešavalo na ovogodišnjem WMF-u provjerite na službenim mrežnim stranicama na adresi weekend.hr.


Vrhunski party program Weekend Reuniona nakon kojeg se dojmovi prepričavaju još dugo već je dobro poznat diljem regije. A ovom prigodom okrunit će ga nastup novosadske grupe The Gift. Radi se o bendu kojeg čini pet izvrsnih glazbenika, a poznati su i kao jedan od najboljih Depeche Mode Tribute bendova u regiji. Dodajmo da oni već više od 15 godina na pozornice donosi najvatreniju atmosferu.

Weekend Reunion party će proteći uz poznate hitove britanskog popa i elektronske glazbe

“Sve je u komunikaciji s publikom! Party na The Gift svirci postat će magičan. Kad vas postepeno i lagano hipnotiziram, zaboravit ćete gdje ste uopće. Od tog trenutka spontano ćete izvoditi najprirodnije i najsenzualnije plesne pokrete koji ustvari oslobađaju vaš seksipil u moćnoj i opasnoj katarzi. Vi ste tada divni! Budite divni uz muziku glam kulture i zanosa”, rekao je u svom stilu Jovan Matić, frontman benda The Gift.

Jovan svojim glasom, izgledom i pokretima vjerno dočarava poznate svjetske glazbenike. Na scenu uvijek donese pravu rock ‘n’ roll energiju u svom dobro poznatom i autentičnom stilu. Više o bendu doznajte na njihovoj Facebook stranici.

Video: Gift – Mona

Tagged