vesna pisarović :: foto: mare milin :: 2022.

Vesna Pisarović objavila datum još jednog koncerta u Boogaloou!

Zbog iznimnog interesa za koncert koji će Vesna Pisarović održati u Boogaloou, dodan je još jedan datum! Tako će uz prvi koncert koji se održava u petak, 27. siječnja, biti održan i drugi, dan poslije, u subotu, 28. siječnja 2023. godine. A uz Vesnu za dobru atmosferu s hitovima iz 90-ih prije i nakon koncerta zadužen će biti DJ Sasha Barthezz! Ulaznice za subotnji koncert po pretprodajnoj cijeni od 15 eura mogu se kupiti preko sustava Entrio, dok će na dan koncerta one koštati 18 eura. Za oba koncerta će ostati nešto ulaznica za kupiti na samom ulazu u klub neposredno prije početka.


Vesna Pisarović neizostavno je ime na plejlistama svih tuluma, ali i radijskih postaja u svojoj više od četvrt stoljeća dugoj glazbenoj karijeri. Prošle je godine održala trijumfalni koncert u rasprodanom Domu sportova koji najbolje svjedoči o njenoj popularnosti. A ovaj u Boogaloou će joj biti prvi solo klupski koncerti u Zagrebu s pop pjesmama nakon toga.

U svojoj vrlo bogatoj glazbenoj karijeri objavila je osam studijskih albuma, od kojih je najaktualniji Petit Standard iz 2019. godine. Tri godine ranije za njemačku diskografsku kuću Jazzwerkstatt objavila je album jazz obrada starih jugoslavenskih hitova 50-ih i 60-ih pod nazivom The Great Yugoslav Songbook tj. Naša velika pjesmarica. A on je kasnije imao i nominaciju za Porina u kategoriji najboljeg albuma zabavne glazbe. Više o ovoj glazbenici doznajte na Wikipediji. A kakvu glazbu pušta DJ Sasha Barthezz doznajte na njegovoj Facebook stranici.

VIDEO: Vesna Pisarović – Neka ljudi govore

Tagged