goran bare / 2019.

Veliki rock pjesnik Goran Bare i njegove Majke vraćaju se u Tvornicu kulture

Po mnogima najvećih rock pjesnik ovih prostora, Goran Bare, vraća se za kraj godine u Tvornicu kulture, koncertni prostor koji je punio bezbroj puta i snimio čak dva live albuma (Unplugged i Majke u Tvornici). Protekla godina bila je jedna od najuspješnijih u Baretovoj karijeri. Osim izuzetno hvaljenog albuma “Nuspojave” po prvi put je solo nastupio na stadionu Šalatu napunivši ga do posljednjeg mjesta, što tek rijetkima uspije. Koncert u Tvornici vratiti će ga sa stadiona u dvoranu, a set lista će sadržavati sve najvažnije momente iz prebogatog repertoara – od “Budi ponosan”, “Mene ne zanima”, “Mršavi pas”, “Fantastična vatra”, “Krvarim od dosade”, “Put ka sreći”, “A ti još plačeš”, “Vrijeme je da se krene”, “Grešnik”, “Teške boje”, “Dobro se osjećam”, “Iz sve snage” do novijih “Ljubav krvari”, “Skarabej Go-Go” i “To nije igra”.

Veliki Goran Bare i njegove Majke stižu u Tvornicu kulture 24. studenog 2019. godine na poseban nedjeljni koncert povodom 20 godina koncertne dvorane u Šubićevoj.

Ovog puta će Bare i njegova banda uveličati obilježavanje 20 godina Tvornice koncertom koji pada na nedjelju pa će samim time i cijeli timing biti prilagođen – vrata dvorane otvoriti će se već u 19, a koncert će oočeti u 20 sati.

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 100 kuna u pretprodaji, odnosno 120 na dan koncerta. U ponudi su i VIP ulaznice po 130 kuna u pretprodaji te 150 na dan koncerta.


  • foto: Zoran Marinović

PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - -

1 thought on “Veliki rock pjesnik Goran Bare i njegove Majke vraćaju se u Tvornicu kulture

Comments are closed.