marko perković thompson

Veliki koncert Marka Perkovića Thompsona na stadionu u Dugoj Resi!

Fanovi Marka Perkovića Thompsona odbrojavaju do subote, 12. listopada, 2019. godine, kada će u sklopu svoje aktualne turneje Thompson zapjevati na stadionu u Dugoj Resi! Od koncerta nas dijeli svega par dana, a očekuje se da će na koncert pristići i mnogi Thompsonovi poklonici iz Karlovca, Ogulina, Slunja, ali i Zagreba. Organizatori koncerta iz NK Duga Resa 1929, posebno su ponosni što će imati priliku u svom gradu ugostiti Marka Perkovića Thompsona, a koncert je ujedno zamišljen i kao rođendanska proslava ovog nogometnog kluba, čiji počeci sežu u daleku 1918., a klub je i dalje ponos današnje Duge Rese.

Uz to, NK Duga Resa 1929, uz 90. rođendansku feštu, ovim će koncertom nekoliko dana nakon samog praznika, proslaviti i Dan neovisnosti Republike Hrvatske.

Koncert u Dugoj Resi dio je koncertne turneje Marka Perkovića Thompsona koja je uz velike gradove širom Hrvatske obuhvatila i manja mjesta, a u sklopu koje se baš posvuda tražila ulaznica više!

Thompson je sa svojim bendom za koncert u Dugoj Resi pripremio repertoar svojih mnogobrojnih velikih hitova sa svojih sedam studijskih albuma pa će se tako na koncertnoj set listi naći pjesme poput Samo je ljubav tajna dvaju svjetova, Nema predaje, Lijepa li si, Moj dida i ja, Zaustavi se vjetre, Geni kameni, Lipa Kaja, E moj narode i mnoge druge pjesme, koje su odavno ušle pod kožu svih generacija domaće publike.

Ne propustite nezaboravni koncertni doživljaj uz Marka Perkovića Thompsona 12. listopada u Dugoj Resi i požurite po svoje ulaznice, koje se u pretprodaji po cijeni od 80 kuna mogu kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: Caffe bar Joka (Duga Resa), Caffe bar Luna (Duga Resa), Caffe bar Urban (Jastrebarsko), Caffe bar Leo (Slunj), Caffe bar Snoopy (Ogulin) i Foto Korana (Karlovac). Ulaznice se također mogu nabaviti i na prodajnim mjestima TISAK Medije i u sustavu Eventima

Sve informacije o koncertima Marka Perkovića Thompsona i aktualnoj turneji pratite na službenoj web stranici na adresi thompson.hr.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged