goran bare

Veliki Goran Bare i njegove Majke vraćaju se u Tvornicu kulture

Po mnogima najvećih rock pjesnik ovih prostora, Goran Bare, vraća se za kraj godine u Tvornicu kulture, koncertni prostor koji je punio bezbroj puta i snimio čak dva live albuma (Unplugged i Majke u Tvornici).

Protekla godina bila je jedna od najuspješnijih u Baretovoj karijeri. Osim izuzetno hvaljenog albuma Nuspojave po prvi put je solo nastupio na stadionu Šalatu napunivši ga do posljednjeg mjesta, što tek rijetkima uspije.

Koncert u Tvornici vratiti će ga sa stadiona u dvoranu, a set lista će sadržavati sve najvažnije momente iz prebogatog repertoara – od Budi ponosan, Mene ne zanima, Mršavi pas, Fantastična vatra, Krvarim od dosade, Put ka sreći, A ti još plačeš, Vrijeme je da se krene, Grešnik, Teške boje, Dobro se osjećam, Iz sve snage do novijih Ljubav krvari, Skarabej Go-Go i To nije igra.

Veliki Goran Bare i njegove Majke stižu u Tvornicu kulture 24. studenog 2019. godine na poseban nedjeljni koncert povodom 20 godina koncertne dvorane u Šubićevoj.

Ovog puta će Bare i njegova banda uveličati obilježavanje 20 godina Tvornice koncertom koji pada na nedjelju pa će samim time i cijeli timing biti prilagođen – vrata dvorane otvoriti će se već u 19, a koncert će oočeti u 20 sati.

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 100 kuna u pretprodaji, odnosno 120 na dan koncerta. U ponudi su i VIP ulaznice po 130 kuna u pretprodaji te 150 na dan koncerta.


  • foto: Zoran Marinović

PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - -