vanna / 2021.

Vanna novim singlom najavila veliki koncert povodom 30 godina karijere

Vanna, hrvatska pjevačica i glazbenica, predstavila je singl “Pjesma o tebi”, a on je posljednjih tjedana pokorio sve domaće top liste. Dodajmo da je singl već neko vrijeme i na prvom mjestu službene top liste najemitiranijih domaćih singlova. Pjesma se našla, između ostalog, i u konkurenciji za Hit listopada nagrade Cesarica.

“Pjesma o tebi” još je jedna od uspješnica proizašlih iz radionice Gorana Kovačića, a glazbu i tekst za singl potpisuje upravo Vanna. Jedna od najpopularnijih pjevačica ovih prostora ove godine obilježava i 30 godina glazbene karijere. A veliki jubilej Vanna će proslaviti i sa svojim obožavateljima. Ona će tako prvi put nastupiti u zagrebačkoj Areni, a koncert je zakazan za subotu, 7. svibnja 2022. godine. Vanna se za koncert već neko vrijeme priprema, jako mu se veseli te je najavila pravi spektakl u Areni Zagreb.


“Ponudit ću najbolje od sebe jer imam osjećaj da mi sad ljudi vjeruju. Trideset godina je puno i napravit ću presjek svega što sam dosad napravila. Potrudit ću se pjevati sve one pjesme koje publika voli. Odlično funkcioniram sa svojim bendom i tu energiju osjeti i publika, a što se tiče Arene, za mene su svi koncerti jednako veliki. Ne krijem zadovoljstvo ni što su moje autorske pjesme tako dobro primljene. Mame mi često šalju videa u kojima njihova djeca pjevaju pjesmu Puna memorija. Pomislim kako je lijepo što će im baš ta pjesma nešto značiti jednog dana kad odrastu”, rekla je Vanna.

Novu glazbu stvara s jednako energije kao i prvoga dana

Ona je koautorski stvarala pjesme u svojm 90-tih godina iznimno popularnom sastavu ET, što osjeća i njezina vjerna publika. Jedna od naših najboljih pjevačica već godinama piše vlastite autorske pjesme i surađuje s ponajboljim domaćim autorima. Njezine pjesme uvijek pronađu svoj put do vrhova top-lista domaćeg radijskog etera.

Za koncert u Areni Zagreb koji će se održati u subotu, 7. svibnja 2022. godine Vanna je pripremila brojna iznenađenja. Hitovi Ako je vrijedilo išta, Puna memorija, Kao da me nema i Loš trenutak samo su neke od pjesama kojima je osvojila publiku i koji će se naći na njezinu repertoaru u Areni. Ulaznice za Vannin veliki koncert možete nabaviti u sustavu Eventim. O Vanni više informacija doznajte na stranicama Wikipedije.

Video: Vanna – Puna memorija

Tagged