top gun: maverick I tom cruise I 2022.

Top Gun: Maverick na Très Chic vikendu u kinu Kaptol Boutique Cinema!

Dugoočekivani nastavak filmskog spektakla Top Gun: Maverick pogledajte u kinu Kaptol Boutique Cinema! A tamo će se premijera ovog blockbustera održati u sklopu Très Chic vikenda koji traje od četvrtka do nedjelje, od 26. do 28. svibnja 2022. godine.


Ako vam se svidio originalni film, onda je ovo “sve što ste čekali” punih 36 godina! TOP GUN: MAVERICK je konačno ugledao svjetlo dana! Podsjetimo, premijera film odgađala se zbog koronavirusa više puta, sve kako bi dočekala situaciju u kojoj kina najnormalnije rade. Svi bez sumnje očekuju da će pokoriti kino blagajne, jer vraća se omiljeni pilot Pete “Maverick” Mitchell, kojeg ponovno utjelovljuje besmrtni Tom Cruise. A najšarmantniji filmski izlazak u Hrvatskoj u tom će tjednu biti Très Chic večeri uz premijeru filma u kinu Kaptol Boutique Cinema.

Prvi nastavak film Top Gun vrlo je brzo postao dio popularne kulture

Soundtrack Take My Breath Away i danas je klasik filmske glazbe, a prodaja bomber jakni i avijatičarskih naočala, koje je Tom Cruise proslavio, porasla je nakon premijere za čak 40 posto! Za nastavak film Top Gun brojni filmski kritičari kažu da odaje počast originalnom filmu. No, on istovremeno utire vlastiti put ka nebu! TOP GUN: MAVERICK je sve što smo željeli da bude i više od toga.

A Tom Cruise je i ovog puta bez premca i nadmašuje sve što možete zamisliti! Dodatni buzz oko filma podigla je i Lady Gaga koja je otpjevala je naslovnu pjesmu filma Hold my hand, koja je i prije same premijere postala veliki hit.

TOP GUN: MAVERICK u distribuciji Blitza pogledajte u Kaptol Boutique Cinema

Ovaj avijatičarski spektakl će se održati u sklopu Très Chic vikenda koji traje od četvrtka do subote, od 26. do 28. svibnja. Dodajmo da sve posjetitelje očekuju bogate poklon vrećice i razna iznenađenja u baru ili na terasi kina. Zainteresirani će u 19:20 sati moći prisustvovati i panelu na temu Žene u zrakoplovstvu, mogućnosti i izazovi kojem će se pridružiti gošće s bogatim pilotskim iskustvom. A ljubitelji motora i ovog filma uživo će moći vidjeti fantastičnu repliku Cruisevog motora iz prvog Top Guna – Kawasaki GPZ900R Ninja!

Dolazak Top Guna na filmska platna nakon 36 godina zaslužuje i odličan party. Tako da za vas tijekom tri dana nastupaju kultni zagrebački DJ-i – 26. svibnja nastupa Filip Jelaš, 27. svibnja Stanko Bondža i 28. svibnja Ozren Kanceljak. Osigurajte mjesta na vrijeme jer je kapacitet ograničen, a sve drugo prepustite najšarmantnijem kinu u Zagrebu. Više informacija kao i kupnja ulaznica moguća je na mrežnim stranicama kina Kaptol na adresi kaptolcinema.hr/tres-chic.

Video trailer: Top Gun – Maverick / Lady Gaga – Hold My Hand

Tagged