dj tom bug :: 2022.

Tom Bug uz nastup Riva Starra u Petom Kupeu slavi 20 godina djelovanja

Velika house zvijezda DJ Tom Bug osnivač je etikete i klupskih večeri Dobar House, a u zagrebačkom klubu Peti kupe proslavlja svojih prvih 20 godina djelovanja na sceni elektroničke glazbe. Uz Toma Buga nastupit će i Riva Starr, koji je uz Phebe Edwards potpisnik jednog od najvećih lanjskih house hitova “Love Divine” te mnogih drugih koje su obilježili večeri Dobar House. Upravo zato će u subotu, 12. studenog 2022. godine u Petom Kupeu uveličati proslavu 20. godišnjice djelovanja Tom Buga!


U dvadeset godina svoje karijere, Tom Bug je nastupao diljem Hrvatske. Organizirao je brojne klupske večeri te osvojio razna priznanja. Naravno, on je osnovao sada svima dobro poznati brend Dobar House. Kao etiketa, Dobar House okuplja mlade producente iz cijelog svijeta. Pretežno su tu DJ-i iz Hrvatske i regije, ali tu su i legendarna ili relevantna međunarodna imena. Klupske večeri Dobar House su odredište ljubitelja house glazbe, posebno novih generacija clubbera, koji su postali velika obitelj nasmijanih ljudi. Toma Buga možete pratiti putem njegovog Instagram profila.

Kao majstor remiksiranja, Riva Starr je obradio neke od najvećih house hitova. Surađivao je s velikim imenima kao što su Fatboy Slim, Arthur Baker, Horace Andy i Tod Terry. Hrvatski partijaneri su ga posljednjih godina mogli najbolje upoznati na Defected Croatia festivalu u Tisnom, no ova house zvijezda nastupa i na mega festivalima poput Glastonburyja, a redovit je gost i prestižnih klubova kao što su Ministry Of Sound, Egg i Printworks u Londonu. Objavljuje glazbu na Defected, Cajual i drugim važnim etiketama, a sam je osnivač i vlasnik Snatch! Records i Brock Wild. Dodajmo da je Riva Starr 2019. godine putem svoje etikete Snatch! Records izdao i dva EP-a Toma Buga. Više o ovom glazbeniku doznajte na njegovom Twitter profilu.

VIDEO: Tom Bug – Isolated :: Riva Starr feat. Phebe Edwards – Love Divine

Tagged