studio smijeha zagreb / program od 18. do 22. studenoga 2019.

Tko bolje vozi, tko je Rachel, a tko Monica i kako funkcionira muški mozak?

Studio Smijeha poznat je kao stand up klub, ali u njemu se osim stand upa održavaju i razni odlični kvizovi, radionice i predavanja. Jedno od predavanja je putopis “Ponedjeljkom putujem” na kojem ovaj ponedjeljak (18. studeni 2019. godine) možete slušati i pitati sve o Solo putovanjima, a za one koji su možda nešto fuck upali i ne znaju kako se nositi s time održavamo “FuckUp Nights” u četvrtak, 21. studenoga.

Večer na kojoj uspješni ljudi pričaju o svojim neuspjesima i kako su unatoč / zahvaljujući njima uspjeli. Ovo puta svoju priču pričaju nam Ida Prester, Etore Kocijančić, Marko Rakar i Miljenko Pivac.

Svako malo bingeate seriju Prijatelji i voljeli biste to znanje nekako iskoristiti? Studio Smijeha pripremio vam je u utorak, 19. studenoga Friends s02 kviz na kojem možete osvojiti super nagrade i konačno opravdati sate i sate provedene u binganju.

Možda predavanja i kvizovi ipak nisu za vas i ipak biste voljeli doći na stand up show? U tom slučaju vas očekuju tri urnebesna showa – The Men Show, Žena za volanom i Treći dejt.

The Men Show (20. studeni) je savršena prilika da dobijete uvid u muški mozak, a pritom ćete slušati fore o muško – ženskim odnosima, seksu, zavođenju i ostalim temama o kojima oni naravno znaju najbolje.

U petak, 22. studenoga vas očekuje svima najdraža Žena za volanomMartina Ipša. Martina je cijeli Lisinski nasmijala do suza i dalje oduševljava sve koji dođu na njezin one woman show pa nemojte i ovog puta propustiti priliku da postanete Martinini fanovi.

Treći dejt je one man show Tina Sedlara koji se drugi put rasprodao u rekordnom vremenu. Pratite raspored Studija Smijeha kako opet ne bi ostali bez ulaznica za ovaj super show!


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - -

1 thought on “Tko bolje vozi, tko je Rachel, a tko Monica i kako funkcionira muški mozak?

Comments are closed.