new power generation - tvornica kulture zagreb 2019

The New Power Generation slavi Princea u Tvornici kulture

The New Power Generation a.k.a. The NPG, je bend koji je sam Prince proglasio najboljim bendom na svijetu. Kada takav epitet dolazi iz usta glazbenika, koji je po mišljenju mnogih uz Davida Bowieja i Milesa Davisa jedan od najutjecajniji glazbenika 20. stoljeća, onda je jasno da se radi o glazbenicima najviše kategorije. Setlista će biti sastavljena od hitova koje je Prince plasirao tijekom svoje bogate suradnje s NPG poput Diamonds and Pearls, Get Off, Cream, 7 i Sexy MF te pjesama koje su osvajale ljestvice prije NPG ere poput 1999, Let’s Go Crazy, Pop Life, Sign O’ The Times, Purple Rain, U Got The Look i Kiss.


Prince je bio poznat po svojim nastupima uživo te je uvijek bio okružen sjajnom sviračkom ekipom, njegovi koncerti odraz su suradnje s glazbenicima koje je odabrao i zato su upravo live svirke ono što je bio njegov najjači adut.

Koncert će se održati u Tvornici kulture 15. prosinca 2019. godine.

Ulaznice za ovaj koncert koji nam donosi Musicology Barcaffe Sessions mogu se kupiti na prodajnim mjestima sustava Entrio kao i online po cijeni od 150 kuna. Obzirom na to da je iskazan veliki interes, savjetujemo vam da svoju ulaznicu osigurate na vrijeme.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged