the mahones 2020

The Mahones, legendarni irish punk bend, sprema punk feštu u Močvari!

Prvi ovogodišnji Good Vibrations proteći će u znaku whiskyja, piva i irish punka. Za to će najviše biti zaslužni The Mahones, legendarni punk bend koji ove godine slave 30 godina benda. Mjesto veselja je Močvara koja je osigurala i posebne cijene cuge, datum je 1. ožujka 2020. godine.

Budući da se radi o nedjelji, koncert će početi ranije no što je to uobičajeno: klub se otvara u 19:30, a početak svirke je u 20 sati. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 70 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu ili preko sustava Entrio. Na ulazu će koštati 90 kuna.

“Jako se veselimo prvom nastupu u Hrvatskoj. Od naših prijatelja čuli smo puno toga lijepoga, kao i da je publika vrlo vesela i raspoložena pa ćemo se i s naše strane potruditi da fešta bude vrhunska. Pripremili smo vrlo nabrijan set i jedva čekamo isporučiti vam pravi irish punk tulum za pamćenje”, rekli su članovi benda The Mahones ususret nastupu u klubu Močvara.

A što Vam još poručuju, doznajte na njihovim Facebook stranicama na adresi facebook.com/TheMahones.

O irish punk bendu The Mahones

The Mahones je kanadski irish punk bend osnovan, kako i priliči, na Dan sv. Patrika davne 1990. godine. Osnovao ga je Finny McConnel koji se rodio u Dublinu, s idejom da ima bend koji njeguje etiku radničke klase sa snažnim utjecajem irske kulture.

Kao glavni utjecaj benda navode Poguese od kojih su derivirali i samo ime, Pogue Mahones na irskom znači poljubi me u dupe. Do sada su izdali 13 albuma, a posljednjeg od njih Love, Death & Redemption promovirat će ovom prilikom u Močvari.

Surađivali su s brojnim poznatim imenima kao što su Jake Burns (Stiff Little Fingers), Simon Townshend (The Who), Ken Casey and Rick Barton (Dropkick Murphys), Dave Baksh (Sum 41), Johnny Fay Gord Sinclair (The Tragically Hip), Ian D’Sa (Billy Talent)…

Svojim pjesmama obogatili su nekoliko filmova, od kojih se Paint The Town Red 2010 našla u završnoj sceni filma Boksač s Mark Wahlbergom i Christianom Baleom koji je osvojio dva Oscara. Ljubitelji bendova kao što su Flogging Molly, Dropkick Murphys, The Pogues, Rumjacks i The Real McKenzies naprosto ne smiju propustiti ovaj koncert.

The Mahones – The Irish Brigade

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - -