the gentleman - 2022. - foto: nika mokos

The Gentleman koncertom u Tvornici promovira album “Hide and seek”

The Gentleman najavljuje veliki koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture u četvrtak, 21. travnja 2022. godine s početkom u 20 sati. Na koncertu će ovaj sjajan glazbenik predstaviti svoj nedavno objavljeni album “Hide & Seek”. Podsjetimo, ovaj album je glazbena kritika proglasila jednim od najboljih glazbenih ostvarenja objavljenih u Hrvatskoj u 2021. godini.

Glazba The Gentlemana vodi nas u svijet različitih glazbenih priča. Donosi nam originalan i iznimno zanimljiv opus hrvatskog autora fascinantne vokalne izražajnosti. Njegove skladbe prožete su “zlatnom prašinom nekih drugih vremena” (Marinko Krmpotić), a “profinjeni zvuk, nevjerojatni aranžmani obogaćeni gudačkim orkestrom i tehnička perfekcija produkcije uz intenzivnu emociju, ljubav i melankoliju oživljavaju karakter romantičnog glazbenog kavalira u užurbanoj okolini 21. stoljeća” (Maja Trstenjak).

Na koncertu u Tvornici publika može očekivati The Gentlemanove emotivne vokalne izvedbe

Nastupit će uz pratnju sjajnih glazbenika koji će mu se pridružiti na pozornici. Gošća koncerta je Lana Janjanin, jazz skladateljica, pijanistica i pjevačica. Dodajmo da joj je rad na albumu Hide & Seek ujedno i prva suradnja s The Gentlemanom.

“Koncert u Tvornici moj je najveći samostalni koncert do sada. Sretan sam i uzbuđen i jedva čekam stati na pozornicu s odličnim glazbenicima. Želim uživo prenijeti publici energiju sa snimanja albuma. Želim da svi prožive i osjete priče koje imam za ispričati. Htio bih da se publika prepusti i uživa”, rekao je The Gentleman. Više o ovom pjevaču doznajte na njegovoj Facebook stranici.

Kako uživo zvuči plesna neo-soul stvar Body or Soul, gypsy jazzy Golden Ma’am ili pjesme You Always Came in Flowers i The Way You Love Me The Most za koje je glazbeni kritičar Zoran Tučkar rekao da “zaleđuju sve viskije u čaši u radijusu od dva kilometra od mjesta izvođenja i zaustavljaju vrijeme“ saznajte 21. travnja u Tvornici kulture. Organizator koncerta je Intek Music, a ulaznice možete kupiti po cijeni od 70 kuna. Ulaz je moguć samo uz COVID potvrdu, liječničku potvrdu o preboljenju ili potvrdu o negativnom testu na covid, ne stariju od 48 sati.

Video: The Gentleman – Body or Soul

Tagged