the frajle - album "obraduj me" - 2019.

The Frajle nastupaju u koncertnoj dvorani Lisinski i održat će tri koncerta!

Popularne novosađanke, The Frajle, u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski će u ožujku 2020. godine održati čak tri koncerta zaredom! Dva termina – 14. i 15. ožujak – rasprodani su već tjednima, a za treći koncert koji će se održati 16. ožujka ostalo je u prodaji svega još 25% ulaznica.

Već je dobro poznato da koncerti The Frajli pobuđuju veliki interes publike i da nastaje gužva gdje god se održavaju. No treći, uskoro rasprodani termin u Lisinskom, i to bez velikih najava i pompi, sad već govori o svojevrsnom fenomenu.

Rasprodani koncerti u Lisinskom svojevrsna je nagrada za svakog glazbenika, bilo da je iz Hrvatske ili regije. Probiti tu “magičnu granicu”, povezati se s publikom, rasprodati makar jedan termin, a kamoli tri, smatra se ozbiljnom potvrdom dobrog glazbenog puta, u kojem publika kupnjom ulaznica daje “finalni pečat i potvrdu”.

Četiri dame, The Frajle, u deset su godina postojanja i djelovanja uspjele svojom neodoljivom energijom, osebujnim šarmom i, na kraju, pjesmama, stvoriti vojsku obožavatelja. Tome u prilog ide i činjenica kako su se prva dva termina u Lisinskom rasprodala toliko brzo, doslovno dvjema objavama na društvenim mrežama, da se koncerti nisu stigli najaviti inače uobičajenim medijskim kanalima.

The Frajle se za treći koncert odlučile nedavno i to na inzistiranje publike

Za sada je prodano više od 1300 ulaznica! Kada se treći koncert rasproda, za što sada više nema sumnje, donesena je odluka da četvrtog neće biti… “Tri je lijepa brojka, dovoljno da još uvijek zadržimo svježinu i da svakom danu i koncertu damo nešto novo i drugačije. Nema potrebe da ispipavamo krajnje granice sa četvrtim ili petim koncertom, jer planiramo pjevati još dugo pa ostavljamo nešto i za neke nove trenutke, mjesece i godine. Ne možemo opisati koliko smo ponosne na našu publiku, naše pratitelje i prijatelje, naše slušatelje…”, komentirale su The Frajle ovakvu navalu publike.

“Ne možemo opisati i koliko s ponosom gledamo na ovih naših 10 godina. Sve što smo radile, svaku odluku koje smo donijele, svaku pjesmu koju smo otpjevale… Sve nekako ima smisla. I ovdje ne mislimo samo na trenutačne koncerte u Lisinskom, već na sve što nam se događa u posljednje vrijeme. Jedva čekamo Lisinski! Jedva čekamo prodefilirati tim impozantnim prostorom i vidjeti tih pet – šest tisuća ljudi koji će s nama tri dana slaviti pjesmu, prijateljstvo i ljubav. Ovo je zajedničkih 10 godina i red je da ih zajedno proslavimo”, rekle su The Frajle.

Čudesna četvorka nije osvojila samo Hrvatsku, već i regiju

Pa tako Frajle, osim koncerata u Lisinskom, čekaju i rasprodani koncerti širom cijele regije. Iduća dva će se održati u Kombank dvorani u Beogradu, a kako stvari stoje, smiješi se i treći koncert.

Bit će to večeri pune neizostavnih evergreena, poput Meni trebaš ti, Žuta ruža, Kao ptica na mom dlanu ili Ako je vrijedilo išta. No, bit će tu i vlastitih pjesama koje su sad već postale dobro poznati hitovi – Menjam dane, Ich Liebe Dich, Štiklice, Zlato ili Noćas si moje vino.

Tko su The Frajle?

Četiri dame… Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča članice su grupe The Frajle. Četiri vokala i dvije akustične gitare ne mogu nikako dočarati što The Frajle u stvari jesu.

Nastupi s kojima osvajaju publiku od 2009. godine njihova su posebnost koja ih izdvaja od ostalih izvođača na muzičkoj sceni i njima su privukle publiku različitih muzičkih usmjerenja. Više o grupi The Frajle doznajte na mrežnoj stranici na adresi frajle.com.

Video: The Frajle – Zlato

Ključne riječi (tagovi): - - - - - -

1 thought on “The Frajle nastupaju u koncertnoj dvorani Lisinski i održat će tri koncerta!

Comments are closed.