terasa arheološkog muzeja u zagrebu 2019

Terasa Arheološkog muzeja – epicentar urbane zagrebačke zabave tijekom ljeta

Dok svi hrle na more kako bi se zabavljali do kasnih večernjih sati, i Zagreb ima ponudu koja će olakšati ljeto u glavnom gradu svima onima koji će se naći u hrvatskoj metropoli tijekom srpnja i kolovoza 2019. godine.

Terasa Arheološkog muzeja postaje prava lounge oaza i to svaki dan od ponedjeljka do subote. Naime, svaku večer DJ će biti zadužen za ugodnu atmosferu pa tako više nema razloga za kukanje zašto nisam na moru?

Nije ni čudo da je ovo mjesto dobilo epitet najljepše zagrebačke terase, jer se ova terasa nikako ne može usporediti s ostatkom ponude u Gradu. Odmor uz hranu ili piće s pogledom na spomenike naprosto nema konkurenciju.

Okruženi kamenim spomenicima iz grčkog i rimskog doba, mnoge je Zagrepčane, ali i turiste ovog proljeća i ljeta oduševila upravo terasa Arheološkog muzeja gdje se uz kulturno uzdizanje i zabavu mogu i osvježiti, ali i okrijepiti.

Tako je ponedjeljak i utorak rezerviran za Hrvoja Šalkovića koji je zadužen za puštanje glazbe. Srijedom, četvrtak, petkom i subotom za dobru atmosferu bit će zaduženi DJ-i Zozo i Grade.

Turisti koji po cijele dane šeću Zagrebom očito su oduševljeni ovom kombinacijom kulture, zabave i ugostiteljstva pa su tako terasu posljednjih mjeseci posjetili brojni gosti iz Europe i svijeta. Bilo je tu Engleza, Nijemaca, Iraca, Šveđana, ali i Kineza, Japanaca i Amerikanaca… Dođite i Vi!


  • foto: Mario Pavlović

Ključne riječi (tagovi): - - - -