terapija.net - 18. rođendan

Terapija – magazin o zvuku i slici slavi 18. rođendan punk koncertima u AKC Medici

3882 koncertna izvještaja, 5704 recenzije albuma, 499 intervjua, 6250 vijesti, 9534 najave. 1 džepni e-zine. 18 godina. Terapija. Možda izgleda isto kao kad se rodila, ali je, vjerovali ili ne, punoljetna. Pa Vas u to ime toplo poziva na dobru staru kaotičnu punk veselicu za cijelu obitelj. 18. rođendan portala Terapija.net proslavit će se 14. prosinca 2019. godine u Surogatu (AKC Medika) koncertom na kojem nastupaju bendovi Spokoi!, Pankreas, Žulj, Punjena papiga i Biciklić.


SpokOi – Preko dvije godine nisu prašili u Zagrebu, a to nema nikakvog smisla. Tako da sad kao zapete puške čekaju da nam istroše glasnice i istišću pesnice svojim zaraznim oi!/punk himnama.

Pankreas – Njima je pak prošlo preko tri godine, a to ima još manje smisla. Omiljeni fakini ponovo jašu, kvartovsko – birtijaška zajebancija najgore vrste. Stari se hitovi podrazumijevaju, a navodno se krčka i nešto novo.

Žulj – Junk punk iz Rijeke koji se posljednjih godina isprofilirao kao jedno od najaktualnijih imena na sceni. Nažalost, najavljuju povlačenje na neodređeno vrijeme nakon ove svirke, tako da bi bilo pametno uloviti ih dok se može.

Punjena Papiga – Jednostavan, sirov, raštiman punk, nastao 2008. u Rijeci. Održali 4 nastupa, snimili album Muzika Nije Punk 2009., i 2010. prestali svirati. Na jesen 2018. se ponovo okupili, nešto starih nešto novih ljudi. Bager, Oli, Karolina i Veočić stvaraju i snimaju novih 16 stvari u Rijeci, a Bojo i Petra nadosnimavaju u Leedsu te izbacuju album u travnju 2019. Album imena Po’Vratak Kralja.

Biciklić – Joj! pank kao podvrsta panka vezuje se isključivo za Biciklić – riječ je o pećinskom hardkor panku s hitoidnim refrenima i bizarno besmislenim tekstovima, koje samo notorno zatucana budala može shvatiti doslovno.

Džaba upad i pivu možete osvojiti ako na ulazu naizust znate izrecitirati Horvijevu recenziju albuma Mateja Krajnca Ubogi Danda, spet se mu je podrla hiša.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged