TEDxZagreb Women - Suncokret 2019

TEDxZagrebWomen – konferencija pod nazivom Suncokret uz 9 govornica

Ususret desetoj obljetnici djelovanja TEDxZagreb entuzijasti pripremaju novo izdanje TEDxZagrebWomen konferencije pod nazivom SUNCOKRET. Naslovna tema može dati naslutiti da se radi o povezivanju s prirodom, a ponašanje suncokreta kao cvijeta sugerira fokusiranje na ono što nam je doista bitno i potrebno.

Želja organizatora TEDxZagrebWomenu konferencije je ukazati koliko je važno ponovo povezati sva ponašanja u ljudskoj sferi djelovanja s onima koje kao ljudi prirodno stječemo. Pozivnica je to da u subotu, 7. prosinca 2019. godine u Kulturnom centru Travno poslušate devet inspirativnih govornica, uživate u dobroj gastro večeri i zabavite se uz predstavu inspiriranu zagrebačkom modnom ikonom.

Svojim govorima koje pripremaju već neko vrijeme potaknut će vas Milada Privora, stručnjakinja za poslovni i diplomatski protokol i kulturu ponašanja, dramaturginja Tea Matanović, poduzetnica Mihaela Brijak Gutierrez, stručnjakinja za EU projekte Natalia Zielinska, novinarka i aktivistica Ivana Kalogjera, arhitektica Maja Bručić, pjesnikinja Darija Brnić, psihologinja Ena Rajić i bloger Domagoj Jakopović Ribafish.

Nakon govora slijedi kratak predah uz večeru na kojoj vas čekaju red svježih tjestenina, red slastica i red iznenađenja. Završnica večernjeg druženja pripada glumici Madi Peršić koja će izvesti svoju traženu i hvaljenu predstavu inspiriranu velikom zagrebačkom legendom Žuži Jelinek. Početak događaja je u 16, a vrata za registraciju publike se otvaraju u 15:15 sati.

Ovo je trideseti događaj od 2010. godine kada je u Muzeju suvremene umjetnosti TEDxZagreb tim entuzijasta organizirao prvi takav događaj u Hrvatskoj. Iza vrijednih volontera danas je 168 govornika, izvođača i glazbenika čije je objavljene video govore na YouTubeu vidjelo gotovo tri milijuna gledatelja.

Ulaznice potražite na Entrio.hr sustavu, a više informacija na internetskoj stranici TEDxZagreb tedxzagreb.com.

O TED-u

TED je najveća globalna platforma za promociju ideja vrijednih širenja preko koje od 1984. godine brojni ugledni ili potpuno nepoznati inspirativni govornici predstavljaju svoja djela, projekte, vizije i mišljenja kojima žele svijet učiniti boljim lišene tema vezanih uz politiku, religiju, pseudoznanost, bez direktne promocije.

Kao posljedica popularnosti i utjecaja na svjetsku publiku 2009. godine pokrenut je projekt TEDx kao zajednica lokalnih samopismostalno organiziranih događaja koji se realiziraju u skladu s vrlo detaljnom licencom neprofitne TED organizacije. Događaje neprofitno pripremaju i realiziraju lokalni entuzijasti volonteri uz podršku partnera i publike.

TEDxZagreb je najaktivniji i najstariji team TED entuzijasta aktivan u Hrvatskoj još od 2010. godine, a iza nas je trideset događaja na kojima je prisustvovalo više od osam tisuća gledatelja na kojima smo predstavili 168 inspirativnih nastupa, a snimke istih je online pogledalo gotovo 3 milijuna gledatelja.

TEDx događaji su mjesto susreta, umrežavanja, inovacija, a naši brojni govornici postaju uzor, smjernica i poticaj za promjene u raznim područjima našeg života. Upravo zbog toga se uz naš brand često vezuju ljudi, ali i tvrtke koje su inspiracija za pozitivan rast i boljitak zajednice.

TEDxZagreb Women 2019 - Suncokret

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - - -